Schimband Ordinea
Autor: George Volosen  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de georgevolosen in 27/08/2007
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Schimband Ordinea

2 Corinteni 12:9 9. Şi El mi-a zis: „Harul Meu îţi este de ajuns; căci puterea Mea în slăbiciune este făcută desăvârşită."

"In loc sa zicem Doamne, aici sunt problemele,’ ar trebui sa punem problema din alta perspectiva zicand ’Problemelor, aici este Dumnezeul meu!"
Cine a scris aceste cuvinte a inteles ca nu este problema prea mare, prea grea pentru, Dumnezeu ca sa o rezolve in vietile noastre.
Atunci cand facem din probleme obiectivul vietii noastre, este usor sa devi descurajat si sa uiti ca avem un Dumnezeu care este langa noi in orice problema, in orice circumnstanta a vietii noastre.
Cand ne schimbam perspectiva si ordinea cuvintelor, vedem ca Dumnezeu devine focusul si prioritatatea numarul unu in vietile noastre. Parca este ceva mic care nu conteaza asa de mult, dar cand te uiti si aduci problemele tale inaintea unui Dumnezeu asa de mare, imediat devin mai mici, si realizezi cat de triumfator poti fii prin ajutorul Lui, prin faptul ca el le poate rezolva.
Nu conteaza cu, ce probleme te confrunti si ai de aface, intotdeauna sa iti amintesti ca Dumnezeu este destul de mare, destul de puternic ca sa rezolve problemele tale.
El este raspunsul tuturor intrebarilor tale, si tuturor problemelor tale, de aceea lasal sa iti rezolve problemele.

El vine la noi in mijlocul bolii, a crizei cu care ne confruntam, in mijlocul familiei noastre, atunci cand nu avem pace si liniste in sufletele noastre, chiar si in in cel mai mare pacat care l-am facut, si poate ne simtim parasiti de toti din jurul nostru si atunci Lui ii pasa de tine. El Isus!!!!
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1279
  • Export PDF: 2
Opțiuni