Singuratate, oh! singuratate
Autor: yoneko sal  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de yoneko_sal in 19/11/2011
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
‘Oare ce e in neregula cu mine?’ sau ‘Oare chiar nu se uita nimeni la mine?’ sunt intrebari care ni le punem uneori, mai ales atunci cand sentimentul de singuratate atinge culmile cele mai inalte.
Dar indraznesc sa spun: nu suntem cu nimic in neregula. Din contra. Suntem prea in regula! Da, noi cele care am ales sa asteptam timpul potrivit suntem in regula. Doar ca…  uneori tindem sa credem ca celibatul e mai degraba un timp in care suntem pedepsite, decat unul in care ne putem bucura de viata in adevaratul sens al cuvantului. Si avem impresia ca, odata cu aparitia unui baiat in viata noastra, apare si fericirea durabila.
 Iar, in incapatanarea noastra, ne dorim lucrul asta, cazand in apele inghetate ale autocompatimirii.
 Dar, de fapt, ce vrem cu adevarat? Vrem doar pe cineva care sa ne fie alaturi cand iesim la plimbare? Sau unul care sa ne sopteasca cuvinte dulci, pe care nici el nu le crede? Sau, poate, vrem pe cineva care sa goneasca singuratatea si golul din inima? Unul pentru care trebuie sa ne luptam pentru a-l tine alaturi?
Sunt sigura ca eu nu-mi doresc asta. Nu asta e scopul si dorinta mea si nici a acelor fete care doresc sa astepte timpul potrivit. Nu ne dorim o dragoste fortata. Acea ‘dragoste’ pentru care mereu simti frica ca o vei pierde.
Ci ne dorim mai mult de atat. O dragoste care daruie fara sa astepte nimic in schimb. Acea dragoste care stie sa ierte si sa se jertfeasca. Ne dorim acea persoana care poate sa ne daruie acea dragoste. Persoana potrivita care ne va iubi exact asa cum suntem. Dar, asa cum am mai spus, trebuie sa trecem si prin singuratate. Un timp asa de pretios! Da, pentru ca acum e timpul sa invatam sa iubim, sa slujim, sa dobandim frumusetea autentica si durabila! Acum invatam sa fim persoana potrivita!
 
“Calitatile care doresti sa le gasesti la viitorul partener de viata, dezvolta-le mai intai, in tine”
 
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1511
  • Export PDF: 1
  • Diacritice 1
  • floridinmaracineni  resursa nu conţine diacritice

    Diacritice 0 1
Opțiuni