22.noul legamant al Harului.
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de adriannedelca in 16/11/2010
    12345678910 0/10 X

 

22.PACATUL NU POATE OPRI HARUL LUI D-ZEU

   Romani 5:20"Ba încă şi Legea a venit pentru ca să se înmulţească greşeala; dar unde s-a înmulţit păcatul, acolo harul s-a înmulţit şi mai mult;.
   Daca ai auzit de un slujitor din biserica care a cazut in adulter,probabil ai auzit si fraza"A cazut din Har",folosita la pacatul care l-au facut.Incepem sa credem ca daca cineva cade intr-un pacat,a cazut din Harul lui D-zeu.
   Dar D-zeu vrea sa stii ca atunci cand cineva cade intr-un pacat,nu cade din Har,ci de fapt cade in Harul lui D-zeu.Multumiri fie aduse Harului lui D-zeu,care restaureaza crestinii care pacatuiesc.
   Biblia ne vorbeste despre prostituate,colectori de taxe,pacatosi,care au cazut in Harul lui D-zeu si au fost restaurati.Daca pacatul din vietile lor ar fii putut opri Harul lui D-zeu,atunci nu ar fii meritat niciodata,Vindecarea lui D-zeu,ajutorul si puterea de a trai corect,dupa standardele lui D-zeu.
   Trebuie sa intelegi ca D-zeu uraste pacatul pentru ca ne distruge vietile noastre,relatiile,si trupurile noastre.Pacatul este diavolul.Dar Harul lui D-zeu invinge puterea pacatului.De fapt,atunci cand esti sub Har,pacatul nu mai are putere asupra ta.
   Romani 6:14'Căci păcatul nu va mai stăpâni asupra voastră, pentru că nu sunteţi sub Lege, ci sub har'.
   Atunci cand vezi Harul lui D-zeu,pentru care a murit Isus,vei vedea ca tu esti neprihanit,si pacatul nu va avea putere asupra vietii tale.
   Diavolul poate sa iti spuna:"Tu crezi ca poti sa astepti binecuvantarile lui D-zeu,dupa ceea ce ai facut in dimineata aceasta?Atunci trebuie sa iti amintesti ca Isus este neprihanirea ta.Toti pacatuim.Nimeni nu merita binecuvantarile lui D-zeu.De aceea avem Harul lui D-zeu care este un favor nemeritat,care ne califica pentru binecuvantarile lui D-zeu.
   Pacatul nu poate opri Harul lui D-zeu.Daca Harul Lui nu ar fii mai mare decat pacatele noastre,atunci Isus nu ar fii venit sa moara pentru pacatele noastre."Cand pacatul se inmulteste,Harul se inmulteste mult mai mult.
   Harul lui D-zeu este mult mai mare,puternic,decat toate pacatele puse impreuna.Primeste Harul lui D-zeu prin credinta,si umbla intr-o victorie completa,in fiecare domeniu din viata ta.



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1223
  • Export PDF: 6
Opțiuni