Isus,Izvorul minunilor
Autor: Fr.Pop Alexandru  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de sergiu44 in 04/05/2021
    12345678910 0/10 X

Cine poate face mai mari minuni în viața noastră ca și Acela care este Izvorul minunilor? Nimic dar absolut nimic nu poate fi asemuit cu Domnul Isus, nici în cer nici pe pământ. Numai EL ne poate ajuta în orice neputință ne găsim. Oamenii se schimbă, oamenii sunt răi, oamenii devin de multe ori ucigași față de semenii lor prin ură și răzbunare(1 Ioan 3.15). Numai atașamentul nostru sincer și din toată inima față de Isus ne mai poate salva din împrejurările în care ne găsim azi, din frământările groaznice care sunt în jurul nostru. Isus trebuie să fie preocuparea noastră zilnică oriunde ne-am găsi, față de oricine și-n orice vreme.

Domnul Isus este Mântuitorul sufletului meu și al tău scump suflet oricine ai fi tu și oriunde te găsești în momentul de față. Noi nu avem dreptul să-L schimbăm pe nimeni și pe nimic în lumea aceasta. EL trebuie să rămână singura noastră țintă și singura noastră preocupare zilnică. Noi binecuvântăm acest nume pentru că prin EL am căpătat mântuirea sufletelor noastre și tot prin EL avem intrare liberă în ceruri.

Isus a biruit prin cruce moartea și tot prin crucea Lui a sfărâmat porțile iadului, atunci cu siguranță că și noi prin acest mijloc vom putea să biruim toate ispitele care ne înconjoară la tot pasul, azi mai mult ca oricând. Dacă suntem cu adevărat creștini și dacă Isus este la cârma vieții noastre nu avem de ce ne teme. Avem mult de luptat în lumea aceasta și mult de suferit dar răbdarea îndelungă ne va aduce fericirea veșnică acolo sus.

Noi nu avem un alt mijlocitor și nici nădejdea nu ne-o punem în altcineva afară de Isus. EL și-a dat viața pentru noi pe lemnul crucii de pe Golgota, EL a murit pentru păcatele noastre și prin sângele Lui noi azi avem intrare slobodă în locul Preasfânt. Sunt multe feluri de căi în lume azi care de care mai arătoasă dar ca și calea care trece prin Golgota nici una nu-i. Deși este spinoasă și cu prigoane nenumărate noi totuși o urmăm, o iubim și nu o schimbăm niciodată. Aici ne-am născut, aici am crescut și tot aici dorim din toată inima ca să sfârșim călătoria noastră de pe pământ. Viața nostră fără Isus nu are nici o valoare. Noi suntem ce suntem nu prin meritele noastre ci numai prin îndurarea lui Isus Cel Răstignit. Doamne ajută-ne ca să aducem și alte suflete la crucea Ta de pe Golgota, să poată cât mai mulți să scape din ghearele fiarei care răcnește peste tot și caută să inghită cât mai mulți chiar și dintre ceice sunt aleși, Doamne fii cu noi prin Duhul Tău Sfânt și nu ne lăsa o clipă măcar singuri!

Oridecâte ori vom apela la ajutorul Lui, EL nu va întârzia ca să ni-l de-a la timp. Pe nimeni nu a respins Isus atunci când a mers la EL cu credință, deci și noi să pășim la EL cu toată încrederea căci EL va rezolva toate problemele dificile ale vieții noastre de fiecare zi. Venirea lui este aproape, atunci va fi salvarea noastră!

Domnul Isus să fie cu noi mereu ca să putem rămânea credincioși adevărului Său Sfânt și să nu ne dăm în lături de la nici-o jertfă când este vorba de EL și Evanghelia Lui aici pe pământ. Doamne fii cu noi și dă-ne putere ca să nu cădem de oboseală și să nu te părăsim niciodată, Fii cu noi mereu!

EL să fie veșnic slăvit în inimile noastre, Amin

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 358
  • Export PDF: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni