Doamne, Doamne
Autor: Maria Nechita  |  Album: Ploaia târzie  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Maria18 in 18/07/2018
    12345678910 0/10 X

 

   Matei  7:21.”Nu orișicine-Mi zice: ”Doamne, Doamne!” va intra în Împărăția cerurilor, ci, cel ce face voia Tatălui meu care este în ceruri. Mulți Îmi vor zice în ziua aceea: ”Doamne, Doamne ” N-am prorocit noi în Numele Tău? N-am scos noi draci în  Numele Tău? Și n-am făcut noi minuni în Numele Tău? Atunci le voi spune curat: ”Nicidată nu v-am cunoscut; depărtați-vă de la Mine, voi toți cari lucrați fărădelege.”

   Luca 6:46.”De ce-Mi ziceți: ”Doamne, Doamne!” și nu faceți ce spun EU?

   Doamne, Doamne sunt cuvinte care fiecare din noi le folosim mai mult s-au mai puțin atunci când ne rugăm și poate uneori și exagerăm în Doamne, Doamne, atunci când ne plângem de milă și nu ne cunoștem identitatea și ce avem noi în Hristos ori când ești într-o biserică unde nu este o învățătură corectă și unde lipsesc cei pe care Dumnezeu i-a rânduit în Biserică pentru desăvârșirea sfinților, care ar trebui să-i învețe chiar pe cei care ar fi în Biserică nenăscuți din nou, să aibă șansa să fie transfomați și echipați pentru a ajunge oameni destoinici pentru Împărăția lui Dumnezeu, care să scape de Doamne, Doamne jelindu-se și să aducă rugăciuni, laude și mulțumiri pentru Gloria LUI și creșterea lor în credință, cunoscând tot ce ei au în Hristos, lucruri care să știe să și le însușească din duhul lor, prin Duhul Sfânt, ca să beneficieze de ele, în sufletul și trupul lor și în Trupul lui Hristos.

   Contextul în care Domnul Isus le spunea aceste lucruri era ”Fericirile” și vroia să-i echipeze pentru o viață trăită la înălțimile LUI, ca oameni care să ducă mai departe ceea ce El le arăta, ca nimeni să nu-i înșele. Păziți-vă zicea Isus de prorocii mincinoși care se îmbracă în haine de oi, dar ei sunt lupi răpitori pe dinlăuntrul lor. Nu ai cum să-i cunoști, decât după roadele lor. Ăștia știu să zică Doamne, Doamne ca să fie văzuți și cinstiți de oameni, dar cu Dumnezeu nu au de a face. Fac și minuni și prorocii, scot și draci din alții dar nu din ei. Ăștia le zice Domnul Isus, vor avea tupeu în ziua aceea să-Mi zică că au lucrat aceste lucruri în Numele Meu. Este multă nerușinare în cei ce lucrează fărădelege pe care Dumnezeu îi va depărta din fața LUI, spunându-le: ”niciodată nu v-am cunoscut, depărtați-vă de la Mine.” Cei care sunt mădulare în Trupul lui Hristos și Temple ale Duhului Sfânt și care au fost eliberați mai întâi ei de draci, patimi și pofte vor opera în darurile Duhului, vindecând bolnavi, scoțând draci, prorocind și făcând minuni, în Numele Domnului Isus, vor putea fi ușor identificați pentru că faptele, roadele lor vor dovedi viața și trăirea lor, în orice situație. Aceștia sunt cei ce și-au zidit casa pe stâncă, pe temelie tare, pe Isus Hristos, iar apele mari nu o vor clătina. Aceștia sunt cei care atunci când zic, Doamne Doamne, sunt gata să meargă în direcția dată de Dumnezeu, respectându-I cuvântul, chiar cu prețul vieți lor. Astăzi Domnul Isus ne întreabă din nou: ” de ce-Mi ziceți ”Doamne, Doamne” și nu faceți ce zic EU? Eu vă zic, credeți în Numele Meu, ca să fiți născuți din nou și Eu vă dau neprihănirea Mea, de ce mai încercați să vă câștigați voi neprihănirea  și mântuirea prin meritele voastre? De ce nu Mă ascultați?

   Doamne, Doamne, vrem să facem cum și ce ai zis TU, vrem să-Ți ascultăm glasul și să împlinim voia Ta!



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1344
  • Export PDF: 3
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni