Despărțiți în partide
Autor: Maria Nechita  |  Album: Ploaia târzie  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Maria18 in 29/01/2018
    12345678910 0/10 X

                                             Împărțiți în partide

   Tulburată am întrebat: Doamne Tată, cum va fi cu ”fiii” Tăi în cer, care acum și aici s-au despărțit în cete, în partide? ” Și Domnul mi-a răspuns foarte înțelept, un lucru care mi-a umplut inima de liniște și pace.

   ”Fica Mea, în cer, nu vă veți aduce aminte de ceea ce v-a despărțit pe pământ, în suflet și în trup, în cer vă veți bucura împreună cu Cel ce va făcut UNA în duh, atunci când ați fost născuți din EL. ”

   Despărțirile nu le-a produs Domnul, în Trupul lui Hristos. Au fost motive justificate și nejustificate pentru care copiii Domnului s-au despărțit. Aceste scuturături puternice au trezit în unii dorința după mai mult, din Dumnezeu, iar alți au fost mulțumiți cu atât cât a fost, totuși pe tot parcursul vieții Bisericii, oamenii ”născuți din nou” au fost și sunt, mai mulți, s-au mai puțini, împărțiți în toate partidele și denominațiile. În interiorul acestora, Domnul singur îi cunoaște pe cei ce sunt ai LUI, Biserica LUI și eu vreau să nu intru acolo, fiindcă acolo eu nu pot să intru cu dragostea, numai cu judecata și nu-i treaba mea. Apreciez pe orice om care îl văd că are dorința să-L cunoască pe Domnul și dacă pot îl ajut, chiar slăbiciuni dacă văd. Din partea mea nu ar fi spaime, chiar dacă aș vedea pe toți care chiar mă urăsc, acum, în Împărăția Domnului. Pentru cei care cred că CINEVA nu va ajunge acolo, având dovezile lui și judecata inimi lui și ce crede el și văd ochii lui, vreau să-i spun că, s-ar putea să aibă surprize în cer și să se mire cum a ajuns chiar el acolo. Așa că, dacă a fost o despărțire în Biserică, aici pe pământ, în trup și dacă frații tăi sunt încă frații tăi pentru tine și îi iubești și ești una în duh cu ei, bucură-te și dacă ei nu vor să o creadă și să știe asta, bucură-te, iar  în cer nu veți ști, ce și de ce, v-ați despărțit, în cer veți ști doar CINE va unit și va salvat și va primit în slavă, prin HAR și fără nici un merit din partea niciunuia din noi. Mulțumesc Tătă în Numele Domnului Isus.

 

 

Înțelepte sfaturi în ce privește unitatea. Creștinii s-au împărțit pe afinități:
Unii a lui „Chifa”, alții a lui „Apolo”, alții a lui „Pavel”. Hristos a fost împărțit?
Da, în cer vom ști doar „cine a fost Cel ce ne-a unit și ne-a salvat fără nici un merit din partea niciunuia din noi”.
Multă pace însoțită de binecuvântarea Tatălui Ceresc!
Adăugat în 20/02/2018 de lorena97
Mult har și binecuvântare Lorena ! Mulțumesc pentru că te-ai oprit lângă mine și mi-ai dat o binecuvântare și un impuls.
Adăugat în 30/07/2018 de Maria18
Statistici
  • Vizualizări: 651
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni