Marele Preot și preoții
Autor: Maria Nechita  |  Album: Ploaia târzie  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Maria18 in 10/06/2017
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi

   Marele Preot, Domnul Isus Hristos!!

”măcar că era FIU, a învățat să asculte prin lucrurile pe care le-a suferit. Și după ce a fost făcut desăvârșit, S-a făcut pentru toți cei ce-L ascultă, urzitorul unei mântuiri veșnice, căci a fost numit de Dumnezeu: Mare Preot ”după rânduiala lui Melhisedec.” Evrei 5:8-10.

   Fiul lui Dumnezeu după ce a părăsit gloria LUI cerească și a coborât pe pământ, îmbrăcând un 'costum de carne' ca noi, a învățat să asculte pe tot parcursul vieții Sale pământeșiti, de planul lui Dumnezeu pentru lume, a iubit și El a primit ură, a făcut numai bine și a fost răsplătit cu rău. Ziua, învăța norodul Evanghelia Împărăției, vindeca bolnavii, hrănea mulțimi flămânde și noaptea Se retrăgea pe munte, singur. Oare de ce?Acolo, învăța să asculte de Tatăl, avea timp de părtășie în care Tatăl Îl învăța, Îl întărea fiindcă era ”OM” sută la sută, era flămând, însetat, obosit, ca oricare din noi, însă nu Se lăsa bătut, Tatăl prin Duhul Lui, L-a făcut biruitor. La cruce L-a desăvârșit, făcându-L pentru toți cei ce-L vor asculta, urzitorul unei mântuiri veșnice, fiind numit de Dumnezeu: ”Mare Preot ”după rânduiala lui Melhisedec.” Pe toți cei ce-L ascultă și primesc mântuirea LUI, i-a făcut o împărăție de preoți pentru Dumnezeu, Tatăl Său.

   O Împărăție de preoți, născuți din nou prin Duhul Sfânt!

   Ești un PREOT? Ți-ai însușit această onoare primită la cruce prin har? Ți-ai acceptat slujirea aceasta? Domnul Isus a sfârșit lucrarea de împăcare a omului cu Dumnezeu. Atunci când a zis, ”s-a sfârșit” tot ce trebuia împlinit pentru reabilitarea omului a fost săvârșit, rezolvat. Din partea LUI fiecare om de pe pământ are intrare liberă în Împărăția LUI, mântuirea veșnică asigurată. Dar, unde sunt preoții Domnului care trebuie să ducă acest mesaj al mântuirii omului, în lume? Preoția noastră nu este într-un Templu poleit cu aur, ci este un Templu poleit cu sângele Domnului Isus, un Templu al Duhului Sfânt, TRUPUL fiecărui preot al Domnului care iese în lume ducând mesajul lui Hristos tuturor oamenilor, pentru ca toți ”preoții” Domnului care încă zac în păcat să vină la El, ca Împărăția de preoți să crească și mulți ”FII” să fie aduși la slavă.

 

   PREOȚII DOMNULUI Isus, sunt  singurii care pot grăbi venirea Domnului Isus Hristos!! Amin!! Marele Preot, Domnul Isus Hristos!!!


Cu adevărat am fost învredniciţi de această mare cinste, glorie Domnului! Fii binecuvântată sora Maria pentru lucrările pline de har.
Adăugat în 10/06/2017 de floridinmaracineni
Așa este suntem numiți „împărăție de preoți”, „fii ai Tatălui” și „temple ale Duhului Sfânt”, să dăm dar dovadă că suntem ceea ce spune Domnul și să nu-L dezamăgim! Doamne ajută-ne!
Înțelept și ziditor mesaj, Domnul să vă binecuvânteze sora Maria
Adăugat în 10/06/2017 de Ioanhapca
Soră Maria, eu, d-voastră şi cei peste şapte miliarde de oameni de pe TERA îşi povăţiuasc în mod natural urmaşi pe căile pe care merg în viaţă, că aşa am fost creiaţi să fim părinţi spirituali ( preoţi) pentru urmaşi noştri. De aceea nu trebuie să facem nici un efort ca să ajungem călăuze, păvăţuitori, lideri spirituali pentru urmaşi noştri, că suntem deja preoţi pentru urmaşi noştri, prin felul nostru de a fii şi prin felul nostru de a trăi.

Problema noastră cu preoţia vine din altă parte,şi anume:cu cât un om sau o comunitate de oameni ( biblică sau nebiblică) se departă de Domnul în aceiaş măsură omul respectiv şi comunitatea respectivă devine o CĂLĂUZĂ OARBĂ care îşi călăuzeşte urmaşi pe căile depărtări de Dumnezeu.

PREOŢII DOMNULUI: au fost, sunt, şi vor fii acei oameni de pe TERA care merg pe căile Domnului.

Mehisedec a fost un asemenea om, el a trăit înainte şi de lege şi de har şi pe lângă asta era şi împărat (al Salemului Ierusalimului de azi), cu toate aceste neajunsuri el a rânduit ( instituit) preoţia universală ,,A DOMNULUI,, repet ,,A DOMNULUI,,. Nici lipsa Legi , nici lipsa harului , nici faptul că era împărat nu l-a împiedicat pe acest om să meargă pe căile Domnului şi implicit să-şi călăuzească urmaşi pe aceste căi. Avram a fost un urmaş, povăţuit a lui Melhisedec, deoarece îi recunoaşte, public autoritatea spirituală asupra lui....

Un PREOT AL DOMNULUI este un om investit cu autoritate de sus ca Melhisedec: nu şti de unde vine şi nici unde merge ca vântul ,dar lasă peste urmaşi lui ( ca vântul) binecuvântările lui Dumnezeu, cum a lăsat Melhisedec binecuvântarea peste Avram.

Când privim la aceste lucruri şi le comparăm cu ce am făcut noi din proţia universală, ne apucă groaza, că noi am făcut din ea ce am făcut şi din Scriptură: NIŞTE ÎNVĂŢĂTURI BAZATE PE DATINI OMENEŞTI care nu sunt de nici un preţ în povăţuirea urmaşilor noştri pe căile Domnului, dimpotrivă îi povăţuim ca iudei în vremuri rele pe căile noastre rele prin care-i depărtăm de Dumnezeu.

Moise de mai multe ori porunceşte poporului să-şi educe copii,nepoţii şi strănepoţi pe căile Domnului. Dar el ( Moise) nu a reuşit să-şi educe nepotul ( probabil că era prea ocupat cu problemele de servici ca noi) deoarece nepotul lui când a îmbătrânit sa abătut de la căile Domnului şi a devenit din protul Domnului preot la un idol, el şi urmaşi lui. ( jud. 18:30) Noi toţi dacă părăsim căile Domnului nu renunţăm la slujba de preot ci devenim preoţi la idolii.

Soră Maria cred că, Dumnezeu, vă pune pe inimă subiecte provocatoare, că pe mine ceea ce aduceţi d-voastră în discuţie mă provoacă, de fiecare dată: am comentari la unele postări de ale d-voastră pe care nu le-am adăugat că au devenit ,,epistole,, ( prea lungi). De aceea mulţumesc lui Dumnezeu pentru provocările pe care mi le face prin fraţi şi surorile de pe ,,RESURSE CREŞTINE,,. Domnul să facă pe fiecare ,,membru,, de pe resurse un preot al Lui. Amin!.
( pentru mine saitul ,,RESURSE CREŞTINE,, e o comunitate de fraţi şi surori ( biserică) cu care sunt în părtăşie zilnică, şi pe care îi iubesc în Domnul, deşi nu-i cunosc decât după nume.)

Adăugat în 11/06/2017 de pascaioan
Statistici
  • Vizualizări: 1374
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 3
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni