Timp pierdut??
Autor: Maria Nechita  |  Album: Ploaia târzie  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Maria18 in 16/01/2017
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi

                             Timp pierdut? ?

 

     Nuuu, nu avem timp de pierdut! ! Timpul nostru este prea scump, ca să îndrăznim să-l risipim și ce trece niciodată nu se mai întoarce. Și câte valori și câte ocazii și câte oportunități am pierdut, din cauză că nu am știut să evaluăm bine timpul care ne-a fost acordat? ? ! ! Și minutele, și orele. . și ani zboară, odată cu timpul și într-o clipă ne aflăm unde nu am vrea, loc de unde privești timpul, îți dai seama că l-ai pierdut, l-ai risipit, dar nu-l mai poți întoarce. S-a dus! ! ! Și cu ce am rămas? ? ! ! Cu nimic din toată truda pământească. Pentru ce? ? Am pierdut timpul prea scurt, neștiind cum să-l chivernisim acordând atenția  cuvenită, desebită și necesară, duhovnicescului, dimensiunea de unde, doar de acolo poți înțelege și rândui bine timpul, pentru a nu-l pierde. Timpul este atât de scump pentru noi personal, ca să-l folosm pe verticală cu Dumnezeu și pe orizontală cu Trupul lui Hristos și apoi cu semenii noștri, pentru care trebuie să fim gura, mâinile și picioarele Capului nostru pe acest pământ; Domnul Isus Hristos și pentru a putea grăbi  venirea LUI după Biserică, neirosind timpul atât de prețios.

 

    Un timp de 2023 ani scurși, ani de har acordați din partea Domnului Isus Hristos, generațiilor de fii/copii de Dumnezeu, în care fiecare am lucrat la zidirea Împărăției lui Hristos, dar, cât timp alocat mai avem? ? Nu se știe! ! Timpul nostru este prea necunoscut, prea nesigur și prea scurt ca să-l pierdem! ! Cum îl pierdem  noi ca Trup a lui Hristos, ca mădulare unii altora, fiind că noi toți am zidit la Împărăția Lui, însă diferența o va face, ce și cum am zidit în timpul acordat nouă? ? Scurt: am câștigat ori am pierdut, lucrarea noastră de o viață? ? ! !

 

      ”Dacă lucrarea zidită de cineva pe temelia aceea, rămâne în picioare, el va primi o răsplată. Dacă lucrarea lui va fi arsă, își va pierde răsplata. Cât despre el, va fi mântuit, dar ca prin foc.” 1Cor. 3:14-15.

 

       Temelia pe care noi zidim este Hristos, tot ce avem nevoie pentru o zidire bună ne-a dat; duh de putere, dragoste, minte sănătoasă, resurse: aur, argint, pietre scumpe, ÎN HRISTOS, dar, de ce ne-am pierde timpul pe câmp, adunând; lemn, fân, trestie? ? ! ! Să fim dar înțelepți și să nu pierdem timpul, Domnul Isus a zis: ”... . martori... și până la marginile pământului. Fapte1:8. Să nu irosim timpul chiar dacă marginile pământului pentru noi ar fi; soțul/soția, copii, vecinii, apropiații și mai depărtați noștri, în timpul nostru, să privim țintă la Hristos și în El avem: aur, argint, pietre scumpe. La lucru dar, împreună cu Hristos, timpul este prielnic pentru a face o lucrare bună! ! ! Amin! !

 

 

                       

 

,,Desfătarea în risipă,, e păcatul robului necredincios, acest păcat va fi cel mai răspândit păcat la revenirea Mirelui............ De aceea acest tip de mesaje sunt pentru creştini din ultimul veac.
Înmulţirea fărădelegi este una din caracteristicile acestui veac, această îmulţire a păcatului are urmările ei pe care le vedem cu toţi. De aceea mesajele de atenţionare trebuie să ocupe primul loc lista mesajelor noastre. După lumina pe care, o am acest tip de mesaj este de ,,zece,, ori mai de folos biserici decât mesajele prin care ridicăm ridicăm biserica-n slăvi, din mocorla păcatului........
Domnul să vă întărească pe calea Lui, ca să ajungeţi ca Debora: ,,o mamă în Izrael,, Într-o vreme când ,, taţii,, în Izrael stăteau (şi stau) cu capu în nisip ca ştruţul de frica vrăjmasului.........
Adăugat în 18/01/2017 de pascaioan
Mulțumesc frate Ioan Pașca pentru ceeace mi-ați dorit, ”o mamă în Israel”.
Este a treia oră când Domnul îmi vorbește de așa ceva. Acum eu nu am decât să stau la îndemâna LUI. Fratele meu cât despre Biserică, eu am o viziune, aceea de TRUP a LUI, și nu mă axez pe ceea ce oameni numesc biserică, fiecare după religia lui. Dacă vrei să vorbim despre cum văd eu Biserica lui Hristos, sunt dispusă cu toată dragostea. Vă binecuvintez în Numele Domnului Isus!!
Adăugat în 01/02/2017 de Maria18
Un mesaj actual, inspirat și plin de putere divină! Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze cu viața veșnică!
Adăugat în 20/03/2017 de Ioanhapca
Statistici
  • Vizualizări: 1058
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 3
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni