Marele final și noul început
Autor: Reinhard Bonnke  |  Album: Evanghelizare prin foc  |  Tematica: Timp
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 21/10/2016
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

   Oamenii de stat și liderii mondali nu știu ce să facă, în ciuda întregii cunoștințe și a înțelepciunii acestor zile de pe urmă. Credincioșii știu. Astăzi, prin Evanghelie, Isus străbate toate continentele pentru a le cuceri. Aleluia! El va domni cu maiestate, maiestate cu care a fost încoronat la Calvar, pentru că El e Împăratul împăraților și Domnul domnilor. Acum El este doar absent în trup. Același Isus pe care noi avem datoria să-L predicăm Se va reîntoarce. Toți micii împărați, domni și stăpânitori vor fi dați la o parte și lumea va fi luminată de gloria Sa.

   Când credincioșii se adună, ei se bucură de prezența SA, dar lumea e indiferentă la așa ceva pentru ea nu există o astfel de bucurie. Totuși, El curând va reveni și toată lumea va vedea că El e din nou aici pentru că într-un fel, EL aparține acestui pământ, El S-a născut aici, a trăit și a murit aici. El va veni din  nou în locul ce-I aparține, la ai Săi. De data aceasta, oamenii Îl vor primi.

   Acest eveniment va desăvârși întreaga Lui lucrare. Noi nu putem să nu vorbim despre El în mesajul nostru. Pentru o lume sfâșiată de războaie, lovită, înfricoșată, acest mesaj e singurul ce poate aduce SPERANȚĂ. Isus e speranța lumii. Noi adresăm lumii o provocare.

   Spuneți-ne, întrebăm noi, cum credeți că se va ajunge la pace în întreaga lume?

   Cum credeți că se va sfârși viața?

   Lumea nu are nici un răspuns, nici o alternativă. Ei trebuie să-i fie rușine pentru aceasta! Și nu nouă! Necredincioșii nu au nici o speranță. Dar noi avem: pe ISUS!

   SĂ-L PREDICĂM! LUMEA ARE NEVOIE DE EL!

..Spuneți-ne, întrebăm noi, cum credeți că se va ajunge la pace în întreaga lume?
Pune pe drept aceasă întrebare fratele Bonnke!Nici în vremea Domnului nu era pace dar mai ales acum când au trecut mii de ani de la prezența Lui fizică.
Pacea în lume o putem căpăta doar de la Duhul Sfânt al lui Dumnezeu.Dacă Îl avem pe El,avem și pacea.
Mulțumim de hrană dragă soră Florica!
Adăugat în 22/10/2016 de sanda_tulics
Mulțumesc si eu sora Sanda pentru dorinta de a-mi citi postarile si pentru mesajele bine venite.
Adăugat în 22/10/2016 de floridinmaracineni
Statistici
  • Vizualizări: 1599
  • Export PDF: 5
  • Comentarii: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni