”Dumnezeu FIUL,
Autor: Maria Nechita  |  Album: Ploaia târzie  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Maria18 in 04/09/2016
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

Dumnezeu, Isus Hristos!!!

Eu și Tatăl una suntem. Atunci Iudeii iarăși au luat pietre ca să-L ucidă. Isus le-a zis: ”V-am arătat multe lucruri bune, venite de la Tatăl Meu: pentru care din aceste lucruri aruncați cu pietre în Mine??” Iudeii I-au răspuns: ”Nu pentru o lucrare bună aruncăm noi cu pietre în Tine, ci pentru o hulă și pentru că Tu care ești om, Te faci DUMNEZEU.” Ioan 10:30-33.

Cine erau aceștia, care aveau pietrele în mână? Erau Iudeii, oamenii cu Scriptura în mână, care o învățau, o memorau și învățau poporul legile lui Dumnezeu. Nu erau ateii? Nu, erau cei ce pretindeau că slujesc lui Dumnezeu. Poporul, sigur era confuz pentru că, mai marii lor Îl defăimau și erau tot timpul cu pietrele în mână, să-L omoare. S-a dovedit asta la intrarea în Ierusalim: azi poporul cânta osanale zicându-I Împăratul nostru și mâine au strigat la moarte cu El, ne strică legea.

Isus a fost, este și va fi: ”DUMNEZEU”

”EU și Tatăl una suntem.” Cine sunt cei ce se ocupă și astăzi cu această învățătură a dumnezeirii Domnului Isus și pedalează pe ea, cu orice preț să o zădărnicească? Sunt cei cu Biblia în mână care studiază mereu și niciodată nu ajung la adevărul lui Hristos, ci la adevărul lor, pentru că Duhul Sfânt Îl iau doar ca pe o ”putere” a lui Dumnezeu, scoțându-L din unitatea LUI cu Tatăl și cu Fiul, ca fiind ”Un singur Dumnezeu” manifestat în trei persoane. Duhul Sfânt este Cel ce ni-L face de cunoscut pe Fiul și ce zice Fiul, El ne descopere nouă. Tatăl a planificat totul încă înainte de întemeierea lumii, Fiul a realizat totul la cruce, iar Duhul Sfânt ne descoperă nouă, ne învață, ne mângâie, ne ajută, pentru că este cu noi și în noi. Deci, cei ce luptă împotriva dumnezeirii Domnului Isus, se trag de pe vremea lui Isus și vor continua până El va veni iarăși. Domnul Isus nu S-a făcut Dumnezeu, El era, este și va fi DUMNEZEU și nu mai contează ce zice înțelepciunea oamenilor, pe care Duhul Sfânt nu a luminat-o și nici duhul lor nu a fost născut din nou.

Ioan 14:7,8,9. ”Dacă M-ați fi cunoscut pe Mine, ați fi cunoscut și pe Tatăl Meu. Și de acum  încolo, Îl veți cunoaște; și L-ați și văzut.” ” Doamne” , i-a zis Filip, ”arată-ne pe Tatăl, și ne este de ajuns.” Isus i-a zis: ” De atâta vreme sunt cu voi și nu M-ați cunoscut, Filipe??  Cine M-a văzut pe Mine, a văzut pe Tatăl. Cum zici tu dar: ”arată-ne pe Tatăl??

Dacă vrei să-L cunoști pe Tatăl, uită-te la Fiul, este Același și Duhul Sfânt nu te va lăsa comfuz, lumina Lui te va pătrunde, dacă vede dorință. Dacă vrei să contrazici, nu te va sili, poți să-o faci, Lui nu-I faci nimic rău, dacă Isus nu se lăsa prins în grădină, putea să Se facă nevăzut dintre ei, precum altădată, dar a mers hotărât cunoscându-ȘI destinul și nu pentru că ei erau destoinici de a-L prinde. Așa că, cei ce-L primesc pe Isus Hristos ca ”DOMN” în viața lor, Isus îi va duce sigur în destinul lor, și astfel vor fi pentru veci împreună cu Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1161
  • Export PDF: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni