Harul şi Darul pentru 2016
Autor: Maria Nechita  |  Album: Ploaia târzie  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Maria18 in 31/12/2015
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi

Romani 5:17b. "cu mult mai mult ceice primesc, în toată plinătatea, harul şi darul neprihănirii, vor domni în viaţă prin acel unul singur, care este Isus Hristos."

   Ceea ce doresc pentru fiecare dintre noi în anul 2016 este: să domnim în viaţa noastră în fiecare zi, peste toate circumstanţele (păcat, boală, stres, îngrijorare, frică, durere şi peste toate emoţiile noastre). Când domneşti peste ele, nu mai domnesc ele, peste tine. Pentru mulţi dintre noi acest lucru pare de neatins, pentru că nu am fost învăţaţi să căutăm o viaţă de biruinţă şi cum putem să o avem şi să ne bucurăm de ea. Am căutat această biruinţă, domnie în viaţă prin forţele noastre şi a fost de neatins, am reuşit una şi am pierdut alta. Din pricina falimentului de a domni în viaţă, în loc să ne apropiem de Domnul ca să-I cunoaştem voia cea bună, am spus că nu este pe pământ o viaţă de biruinţă, şi asta este voia Lui să ducem toate pe spatele noastre, şi asta ne va ajuta să fim mai buni ca să putem fi mântuiţi. Cea mai mare minciună a celui rău, cu care a reuşit să câştige teren în viaţa copiilor lui Dumnezeu!

   Marea Lui lucrare de la cruce, am complicat-o noi până acolo că am făcut doctrinele noastre bazate pe ceea ce trebuie să facem şi să nu facem. Umblăm prin vedere şi suntem departe de umblarea prin credinţă. Umblând prin vedere nu mai putem primi în toată plinătatea, darul şi harul neprihănirii ca să ajungem la a domni în viaţă. Toată această biruinţă de a domni în viaţă o avem lângă noi, trebuie doar să o credem şi să o primim. Prin Domnul Isus la cruce, Tatăl ne-a adus în toată plinătatea, darul şi harul neprihănirii. 

   Mulţumim Tatăl nostru pentru harul şi darul neprihănirii care a venit prin Domnul Isus Hristos în toată plinătatea, pentru ca noi, toţi copii Tăi de pe pământ să domnim în viaţă. Doamne, ştim că anul 2016 va fi anul plinătăţi lui Hristos peste fiecare din noi care va dori să-L primească. Anul 2016 va fi anul în care multe minţi confuze vor fi limpezite, multe inimi care nu au avut plinătatea Ta o vor primi şi mulţi din cei care nu Te-au cunoscut pe deplin, Te vor cunoaşte; mulţi din cei care nu au avut un cuvânt despre cine eşti Tu, anul acesta vor exploda în cântări şi laude pentru cine eşti Tu şi ce ai făcut pentru cei ce Te primesc. Anul 2016 va fi anul în care gloria Ta şi slava Ta se vor ridica peste România mai mult ca oricând la tronul domniei Tale, Tată, Isuse şi Duhule Sfânt.


Gânduri pline de nădejde sfântă la început de an... un mesaj al încurajării, un mesaj al adevărurilor sfinte; fii binecuvântată sora Maria; La mulţi ani binecuvântaţi!
Adăugat în 02/01/2016 de floridinmaracineni
Statistici
  • Vizualizări: 1226
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni