CE FACEM DUPA DUMINICA?
Autor: Pastor Ioan COCIRTEU -BCB2  |  Album: Meditatii  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de elveniva in 12/10/2015
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

CE FACEM DUPĂ DUMINICA ?

"Ei lăudau pe Dumnezeu, și erau plăcuți înaintea întregului norod." Fapte 2:47

Cred ca pentru multi dintre noi, daca nu pentru toți, ziua de ieri a fost una frumoasa. Ieri dimineață ne-am trezit, am cerut de la Domnul o zi binecuvântată și El ne-a dat-o. În familie, ca duminica...toți acasă, mâncare buna, destindere pentru trup, copii zburdalnici, adulti cu mai puține griji, etc. La biserica, posibilitatea revederii, straie de sărbătoare, poate decor cu fructe și legume, programul copiilor, al tinerilor, predici despre multumire mai lungi sau mai scurte, lume multa...sau mai putina, etc. Însă, duminica s-a terminat......și mie îmi pare rău ! Nu uitați, aici, pe pământ, avem doar "ocazii" ale bucuriei, permanenta urmează sa vina.
Întrebarea este ce facem de azi ? Veți spune: "Mergem la lucru." Chiar ca nu avem încotro. "Mergem la scoala." Nu se poate altfel. Poate unii chiar mai vorbim despre ce a fost ieri. E chiar bine. Un sfat: dacă o faceți, făceți-o spre zidire. Dincolo de toate acestea, va dau un model de a fi pentru "după duminica." Modelul primilor creștini. Modelul oamenilor pentru care duminica le marca săptămâna, al celor care duceau cu ei biserica în lume. Ei nu trăiau doar pentru duminica, duminica era doar începutul...venea luni și ei erau la fel de tari în Hristos, venea marți și răspandeau mireasma cunoștinței Lui, venea miercuri și aprofundau invataturile auzite....și tot asa. Și din nou duminica...și din nou un parcurs proaspăt !
Ce faci tu după duminica ? Ți-aș putea recomanda sa nu uiți ce-ai auzit. Trăiește ca sa te faci plăcut înaintea oamenilor și înaintea lui Dumnezeu. Ține-ti în frâu copiii. Iubește-ti sotul. Iubește-ti sotia. Iubește-L pe Dumnezeu.

O săptămână ca duminica..

Pastor Ioan Cocirteu

Statistici
  • Vizualizări: 1233
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni