EL a mers înaintea ta.
Autor: Rodica Pele  |  Album: Margaritare  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de rodicapele in 07/10/2013
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi

   Sunt momente în viață când ai așa de mare nevoie ca cineva să meargă înaintea ta și să-ți netezească drumul. Recent a trebuit să merg într-un loc unde nu mai fusesem niciodată. În timp ce mă pregăteam, mă tot gândeam dacă o să ajung bine la destinația propusă. Îmi făceam griji de tot felul, dar Dumnezeu în bunătatea Lui mi-a scos înainte oameni care deja fusese acolo unde urmam eu să merg. Ei mi-au spus tot ce trebuie să fac ca să ajung cu bine la destinația dorită de mine.
În acele momente m-am gândit că tot la fel este și în călătoria noastră spre cer. Isus a mers înaintea noastră, ne-a netezit calea. Pe unde mergem noi El a fost deja, așa că ne poate ajuta să ajungem cu bine în cer. În Biblie avem toate detaliile de care avem nevoie că să ajungem în siguranță la locul spre care ne îndreptăm. Nu trebuie să ne îngrijorăm de nimic, de ce va fi sau dacă vom reuși să ajungem la locul dorit. Dacă suntem atenți la tot ce este scris în Biblie și urmăm toate sfaturile pe care ni le-a lăsat Cel care a mers înaintea noastră, Dumnezeu ne promite că vom ajunge cu bine în cer. 
Poate de multe ori zici ,,nu mai pot, este prea greu să înaintez”, ai prea multe probleme dar ceea ce te ajută să nu renunți este că și Isus a trecut prin toate acestea și exemplul Lui te încurajează să mergi mai departe. Sfaturile și încurajările pe care le primim din Scriptură, de la cei care deja au trecut prin ceea ce trecem noi acum, ne sunt de mare ajutor în călătoria noastră spre cer. Pavel, Petru și toți ceilalți pe care îi găsim pe paginile Scripturii, au fost oameni cu slăbiciuni ca și noi. Și ei au trecut prin probleme, boli și tot felul de stări ca și noi, dar nu au renunțat pentru că au avut o țintă, să ajungă în cer. Ei sunt pentru mine o încurajare mare și pot fi și pentru ține! 
Tu care citești aceste rânduri, să ştii că putem ajunge cu bine la ținta dorită de noi, cerul! Cel mai mult poți fi încurajat de oamenii care au trecut prin aceleași probleme prin care treci tu acum, simți că te înțeleg pentru că ei au experimentat deja ceea ce tu experimentezi acum. Contează foarte mult să știi că și alții au trecut pe unde urmează să mergi tu și că au reușit. Primești o pace că totul o să fie bine și indiferent de situații, vei ajunge la ținta dorită.

Deci mergi pe urmele pașilor LUI, paşi care te vor duce în veşnicii!

Înţelepte îndemnuri!
Adăugat în 25/11/2014 de floridinmaracineni
Statistici
  • Vizualizări: 1204
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni