Link-uri

Ultimele linkuri adaugate
Biblia audio dramatizata
Biblia audio dramatizata - Evanghelia dupa Matei, traducerea Dumitru Cornilescu 1924 revizuita. Asculta Biblia!
taine din Scripturi
Site-ul oficial al cartii Adevar pentru viata. Contine ebook gratuit si forum.
Biserica Crestina Romana Elim Antwerpen din Belgia
Dragi frați,surori și prieteni în Domnul Isus Hritos, Biserica Creștină Elim din Antwerpen Belgia vă învită să luați parte alături de noi la servicile divine pentru a-L lauda pe Domnul Dumnezeu și a-I da cinste Salvatorului nostru Isus Hristos prin Duhul Sfânt în fiecare duminică la ora 17.00. Scopul și gândul nostru este de a fi un turn de scăpare și o cetate sfântă, unde Domnul Isus Hristos este Stăpân și Rege, pentru cei care departe de țară, tot au o dorință aprinsă de a-L căuta pe Dumnezeu
Misiunea Alege Astăzi
Să vorbim oamenilor despre Isus Hristos!
Biserica Penticostala Apele Vii Ashburton
Biserica Penticostala Apele Vii Ashburton , s-a format cu ajutorul lui Dumnezeu si prin calauzirea Duhului Sfint. Dumnezeu ne-a purtat de grija si ne-a calauzit chiar daca suntem pe meleagurile indepartate ale Noii Zeelande . Ne bucuram nespus de mult de cercetarea Domnului si ai multumim caci El asi tine promisiunile Lui dupa cum spune cuvintul de la Matei 18;20 ,, Caci acolo unde sunt doi sau trei adunati in Numele Meu , Eu sunt in mijlocul lor ''.
Radio Calea Spre Cer
Radio Calea Spre Cer - Un radio pentru sufletul tau !
Doua vieti
"Doua vieti" se doreste a fi o oaza de liniste si pace, un loc in care este binevenit si credinciosul, si cel care nu-L cunoaste pe Domnul ca Mantuitor al sau. Blogul este facut la dorinta Domnului, in urma talantului pe care mi l-a daruit: arta poeziei. Este un loc simplu, un loc unde imi doresc sa straluceasca lumina dragostei Domnului Hristos. Esti asteptat cu drag, suflete! Fii binecuvantat!
Biserica Penticostala Betel München
Suntem o Biserică penticostală română din oraşul München care doreşte să fie folositoare lui Dumnezeu, lucrând la lărgirea Împărăţiei cerurilor. Pe această pagină dorim să vă punem la dispoziţie informaţii despre noi, activităţiile care au loc în cadrul Bisericii dar şi resurse care să vă ajute în creşterea dumneavoastră spirituală.
Pray Share Love
Suntem un Site crestin care si-a propus sa atinga cat mai multe persoane prin intermediul internetului. Pe pagina noastra puteti gasi materiale video precum si ganduri, articole si poze crestine si de motivatie. Va asteptam cu drag, multa pace.
Plin de Viata
Resursa ta zilnica pentru o viata sanatoasa impreună cu Hristos... Un site dedicat lui Dumnezeu prin cantare poiezie discuti crestine posturi de radio....toate dedicate spre zidirea sufleteasca
Biserica Penticostala Zorii Diminetii
Biserica Zorii Diminetii este o biserica tanara, aparuta intr-o regiune "seaca" din punct de vedere spiritual. De 15 ani Domnul lucreaza cu putere in localitatea Culcea din Maramures, aratandu-si puterea si dragostea fata de oameni.
Lumina lumii
Lumina Lumii a fost fondată din dorința de a crea cadrul adecvat pentru glorificarea lui Dumnezeu. În acest sens avem un timp pe care sa il folosim spre zidirea noastra, de asemenea facem tot posibilul pentru creșterea și maturitatea spirituală a credincioșilor prin studiu biblic și predicarea Bibliei. Evanghelizarea reprezintă o preocupare importantă pentru toți membrii stie-ului Lumina Lumii. Va multumim ca ati ales sa fiti alaturi de noi !!
Radio „Filadelfia” (Mansue)
Ascultă "Radio Philadelphia Mansuè" un radio ce te va ajuta să îL cunoști mai mult pe Isus Hristos și să crești în viața de credință, ajungând tot mai aproape de statura plinătății lui Hristos, amin.
Radio „Old Fashioned Christian Music”
I've created a unique kind of Christian radio station on the internet. Old Fashioned Christian Music Radio is a station that plays great old fashioned Christian music with NO "Christian Rock".
Radio „Melodies of Prayer”
Brought to you prayerfully... with love from Guam!
Radio „Lumina” (Severin)
La Radio Lumina putem vorbi despre o misiune prin sunet şi cuvânt, adresată tuturor credincioşilor, spre folosul lor duhovnicesc, ca ajutor spre mântuire, toate acestea fiind împlinite spre slava Sfintei noastre Biserici.
Radio „Jurnal spiritual”
Scopul este să te cunoşti pe tine!
Radio „Izvorul vieții”
Scopul nostru este să răspândim Cuvântul lui Dumnezeu prin radio și să aratăm practic dragostea Domnului Isus Hristos celor aflați în căutarea Adevărului care aduce eliberare (Ioan 8:32)
banner_52.png
consiliere.png
banner_54.png
banner_53.png