Mai țineți minte sloganul „Vrem spitale, nu catedrale”?
Autor: Laura Daniela Marinau  |  Album: Mărturii din vremea molimei  |  Tematica: Controverse
Resursa adaugata de loredanam in 06/06/2023
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Mai țineți minte sloganul „Vrem spitale, nu catedrale”?

Mai țineți minte lozinca promovată de presa necreștină și scandată de mulți români, înainte de 2019? „Vrem spitale, nu catedrale!” După scandalul legat de construirea catedralei „Mântuirii neamului”, când s-au dezvăluit niște fapte scandaloase, legate de „Marele Alb” a fost o mișcare împotriva folosirii banului public pentru construcția de biserici. .

Ei bine, la această dorință-rugăciune exprimată atât de clar, Domnul și autoritățile (cu îngăduința Lui), ne-au răspuns din 20-03-2020: s-au construit spitale de campanie în București și în țară, s-au aprovizionat cele existente cu izolete, măști, mănuși și multă panică, iar bisericile s-au închis. Asta doreau românii, nu-i așa? Dă-i, Doamne, românului mintea cea de pe urmă!

Apoi, bietul și oprimatul popor român a constatat că spitalele deveneau periculoase: unele au fost numite (chiar de presă și de către opinia publică )„spitale ale morții”, insinuându-se sau acuzând fățiș personalul medical de „crimă organizată, premeditată”, iar în alte unități medicale au izbucnit incendii, bolnavii de boli cronice nu au mai fost tratați o perioadă... . Se părea, din ianuarie 2021, că singura soluție a românilor era să se vaccineze, pentru a nu ajunge în periculoasele spitale. Personal, mărturisesc că m-am tratat singură acasă de COVID-19, pentru că Domnul Cel Îndurător mi-a ușurat boala ca o formă ușoară, de copil, dar soțul meu a fost internat o săptămână în Spitalul Municipal Câmpina. Așa că, fiind și eu medic în acel spital și soțul meu fiind pacient, pot să vă asigur că acolo nu s-au făcut experimente pe pacienți și nu a fost asasinat nici un bolnav. Ba, mai mult, vreau să aduc mărturie pentru o infirmieră T. B și o asistentă, M. R. , care au fost în secția de Terapie Intensivă, în comă hipoxică, intubate și care au supraviețuit, după câteva luni întorcându-se chiar la servici. M-am rugat pentru ele atunci, cam așa: „Doamne, dacă ai milă de cei nevaccinați, te implor, fă o minune pentru ele!”. Pentru că erau nevaccinate anti-COVID-19, ca și mine și soțul meu, de altfel. Eu am fost disciplinată cu... vreo 4 referate pentru opoziția față de vaccinare.

Dar, să ne întoarcem la biserici. În timpul molimei poate unii creștini s-au lepădat, dar mulți alți români au strigat la Dumnezeu.

În concluzie, să fim atenți ce cerem, ca popor. Mai ales după referendum-ul în favoarea familiei, care a fost ratat, deoarece românii se temeau mai mult de Dragnea decât de pedeapsa lui Dumnezeu asupra țării, care ar urma, negreșit, adoptării satanicelor legi în favoarea LGBTQ. -

Și încheierea învățăturilor din această perioadă de pandemie este că e mult mai bine, mai sănătos și mai creștinesc să construiești lăcașuri de cult unde să se înalțe rugi și cântări către Domnul Isus Cristos, decât să se ruineze o țară cumpărându-se vaccinuri ce s-au dovedit ineficiente sau de-a dreptul periculoase, pentru unii, letale. Pe când rugăciunea nu a dăunat nimănui, vreodată, ba chiar, în multe cazuri a fost vindecătoare!

„Și iată semnele care vor însoți pe cei ce vor crede: În Numele Meu vor scoate draci... . dacă vor bea ceva aducător de moarte, nu-i va vătăma... . Își vor pune mâinile peste bolnavi și îî vor tămădui”. (Evanghelia după Marcu, cap. 16) Aleluia!

Ferice de omul care își pune încrederea în Domnul și a cărui nădejde este Domnul!

Într-adevăr!Am avut ce am cerut și am cerut ce nu am știut.Ne-am răzvrătit și înrăit fără să înțelegem că lucrurile primite sunt urmarea cererilor primite și în loc să înțelegem i-am pedepsit tot pe cei care și-au păstrat omenia in toată acesta perioadă de timp.Ei erau dușmanii societății și ei puneau societatea în pericol.Slava Domnului că au trecut toate și ne-am întors puțin către omenie.Prin puterea Lui se fac toate.
Adăugat în 21/06/2023 de Alex.cazimir
Statistici
  • Vizualizări: 372
  • Export PDF: 5
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 1
  • Gramatical 1
  • loredanam  Este

    Gramatical 1 0
  • Diacritice 1
  • loredanam  Are

    Diacritice 1 0
  • Conținut 1
  • loredanam  Are album

    Conținut 1 0
Opțiuni