10. Noul Legământ al Harului
Autor: Anonim
Album: fara album
Categorie: Diverse

 

          
                10. PRIVIREA LA ISUS, CALIFICAREA TA.

   1 Corinteni 1:30 ”Si voi, prin El, sunteti in Hristos Isus. El a fost facut de Dumnezeu pentru noi, intelepciune, neprihanire, sfintire, rascumparare.”
   Atunci cand diavolul ne acuza ca am facut ceva rau, si ne spune ca nu meritam binecuvantarile lui Dumnezeu, ce ar trebui sa facem? Trebuie sa ne uitam la Isus, care este calificarea noastra pt binecuvantarile lui Dumnezeu. Deci cand diavololul ne spune ca nu suntem destul de neprihaniti, uita-te la Isus si declara "El este neprihanirea mea.
   Cand diavololul iti spune ca nu meriti vindecarea, uita-te la Isus si declara "Prin ranile lui sunt vindecat"
   Cand diavolul vine si iti spune ca nu esti destul de sfant, uita-te la Isus si declara "El este sfintirea mea"
   Cand diavolul iti spune ca nu meriti binecuvantarile lui Dumnezeu, uita-te la Isus si declara"Prin El merit fiecare binecuvantare a lui Dumnezeu.
   De fiecare data cand privesti la Isus, diavolul nu mai are nimic sa iti spuna, pentru ca Isus te califica pentru toate binecuvantarile lui Dumnezeu. Tu singur nu meriti binecuvantarile lui Dumnezeu. Fara Isus, nu este nimic bun in tine care sa te califice pentru binecuvantarile lui Dumnezeu.  

  Coloseni 3:3 ”Caci voi ati murit, si viata voastra este ascunsa in Hristos, in Dumnezeu.”  Pt ca esti in Isus, meriti toate binecuvantarile lui Dumnezeu. In Isus meriti toate binecuvantarile, pentru ca El a murit pentru tine, si-a varsat sangele, ca tu sa fii acceptat de Tatal. Prin sangele Lui, ai dreptul la o viata plina de abundenta. Ai dreptul sa umbli in sanatate divina, prin sangele Lui, ai dreptul la o viata plina de prosperitate, cand intrega lume este in criza. Favorul lui Dumnezeu este cu tine, protectia Lui, siguranta Lui.

   Ai dreptul la toate aceste binecuvantari, nu pentru ca tu esti o persoana buna, ci pentru ca Isus si-a varsat sangele pentru tine, si te-a calificat sa primesti toate aceste binecuvantari. Deci nu-l lasa pe diavol, sau pe altcineva, sa iti spuna ca nu meriti binecuvantarile lui Dumnezeu.

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/devotionale/63563/10-noul-legamant-al-harului