Cum ai făcut, aşa ţi se va face; faptele tale se vor întoarce asupra capului tău.
Autor: Laura Daniela Marinau
Album: Profeții
Categorie: Experiente cu Dumnezeu

 Căci ziua Domnului este aproape pentru toate neamurile. Cum ai făcut, aşa ţi se va face; faptele tale se vor întoarce asupra capului tău. -Obadia 1:15

Până să vină ziua Domnului, „ziua aceea mare şi înfricoşată.”, ce minunat este când mai observăm împlinirea acestui verset în timpul nostru, adică Domnul face dreptate, în multe cazuri, chiar sub ochii noștri.

Eram  medic în orașul B. . , o tânără și naivă specialistă pediatră și aveam la acel spital o colegă mult mai în vârstă, doctorița D... . Ea se ocupa și de nou-născuți în acel spital orășenesc și nu întâmplător, căci soțul ei era ginecolog-obstetrician.

La început, în prima lună de servici, n-am povestit despre credința mea, din timiditate și pentru că voiam mai întâi s-o dovedesc prin fapte. Cam după o lună, o asistentă m-a luat în primire: „Dvs sunteți cam pocăită, nu-i așa?” Plăcut surprinsă de intuiția ei, am început să-L mărturisesc pe Domnul. D-na dr. Duca mă mai ironiza, dar în general, la suprafață, părea totuși să mă respecte... . chiar dacă eram pocăită. În perioada aceea practicam sârguincios disciplinele spirituale. ( rugăciunea, studiul biblic, postul, cina Domnului, mărturisirea), adică eram o creștină disciplinată și chiar cred că nu am făcut de râs Numele Domnului.

Dar, doctorul D... . , ginecologul, ca să mă șocheze, și  să-L sfideze pe Domnul meu, în care el nu credea, mi-a  povestit- într-o zi, când eu i-am atras atenția că avortul e o crimă-:   despre cum îi  venea lui „poftă” uneori să mai facă câte un avort la o pacientă în lună mare și cât îi plăcea să „spargă cu chiureta capul fătului și să vadă cum i se împrăștie creierul minuscul... în tăvița renală”. A reușit să mă oripileze, cu aceste expresii de „satisfacție profesională ”pe care i le-am citat textual, din memorie. Soția lui, colega mea, pediatră, stătea alături de el și rânjea efectiv, dând din cap aprobator. Și totuși, oamenii aceștia aveau o nepoțică de la fiica lor, la care țineau mult.

După câteva luni, în urma unui examen, am reușit să mă mut cu serviciul în Craiova.

Dar, de la prietenii mei, o familie de misionari baptiști în B... , am aflat că, după câțiva ani, ginecologul sadic D... . , murise din cauza unei tumori cerebrale, după câteva intervenții chirurgicale, în care și lui îi fusese spart (trepanat) capul și i se tăiase din creier.

Prietenii mei au comentat, atunci când le-am citat despre „plăcerile  profesionale” ale măcelarului de feți:

„Dacă îi plăcea așa de mult să zdrobească creierii copilașilor fără vină... . . și lui i-a sfărâmat capul Dumnezeu... Cum a făcut, așa i s-a făcut... . După faptă și răsplata!”

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/marturii/176298/cum-ai-facut-asa-ti-se-va-face-faptele-tale-se-vor-intoarce-asupra-capului-tau