Credința, de la vorbe la fapte
Autor: Petrisor Flavius
Album: fara album
Categorie: Diverse
 

Recent am auzit o predică în care se zicea că doar dragostea contează, că doar ea rămâne și că de la dragoste au pornit toate, aproape că nu mai e nevoie de fapte, nici de biblie sau slujire, până la urmă nu mai e nevoie nici de botez sau credință. Personal cred că poți iubi fără să crezi dar nu poți crede fără să iubești.

Uneori în viața de zi cu zi am tot felul de discuții bazate pe problema credinței la nivel de practică. Suntem buni comentatori și chiar cunoscători ai bibliei, dar rezultatele sunt la urmă când ne uităm la împliniri, la realizări. Trec ani la rând până ne dăm seama cine este cu-adevărat Dumnezeu. Că... nu-L cunoaștem, noi doar ne lăudăm cu El, dar suntem departe de puterea Lui. Doamne deschide-ne ochii inimii.

Totuși până la urmă viața demonstrează că totul se bazează pe credință, fie ea cât de mică, dar să fie. Cum crezi în alarma care te trezește sau în pix că va scrie, așa e nevoie de credința în Dumnezeu, credința în Isus, având desigur ca rezultat faptele. Sunt frumoase versetele din biblie, sunt frumoase cântările și worshipul, dar fără credință este cu neputință să fim plăcuți Lui.

E toamnă, e așa frumos, am o liniște în inima mea că Dumnezeu va trimite pe Isus să strângă roadele curând, dar oare va găsi El credință pe pământ?! Ai grijă tu ești un rod al suferinței Lui. Așa că nu sta nepăsător pentrucă poți totul cu Hristos care te întărește, dar nu poți nimic fără El.

Nu lăsa ca frământările, problemele și suferințele acestei lumi să te copleșească, fii încrezător pentru că 'toate lucrurile sunt cu putință celui ce crede!'

Crede iubind, pentru că dragostea face totul ușor, iar credința face totul posibil.

L i n u s _ F l a v i u s

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/devotionale/168481/credinta-de-la-vorbe-la-fapte