Acasă, la Resurse Creștine
Autor: Alexandrina Tulics
Album: Anotimpuri
Categorie: Misiune

   Numeri 6-24: Dumnezeu să te binecuvinteze și să te păzească.

   Acasă, la Resurse Creștine...

Este cel mai dulce cuvânt și stare sufletească  rostită dar și trăită.

Este bucuria și emoția pozitivă  după care tânjești chiar dacă, ai călătorit în bine, sau mai puțin bine, și ți-ai  umplut cămara sufletului cu locuri și imagini noi, cu persoane și personalități pe care nu te gândeai c-ai să le vezi și cunoști vreodată.

Este locul unde deschizi emoțional mesaje la întoarcere, cu gust de pâine care satură credința și o întărește sau, simți atacul vorbelor-viruși  ''scăpați din laboratorul sufletelor unora'' ce-ar fi vrut să nu te mai întorci aici... acasă, niciodată.

Resurse Creștine, este casa mea de ani buni, în care m-a așezat Stapânul să-L laud cu aroma peniței înmuiată în lacrimile și bucuriile  sufletești plămădite în cer.

Mi-a fost dor de tine, scumpă casă, martora bucuriilor mele pe care le împart cu sincerii tăi copii, aceia care m-au așteptat cu rugi îngrijorate şi nădejdea părtășiilor din cuvintele scrise.

Fii binecuvântată, Resurse Creștine - cea care mi-ai purtat pașii în televiziuni creștine, în biserici, și părtășii cerești!

Mulțumesc că mi-ai ținut în onoare tot ce Dumnezeu-Tatăl mi-a dăruit prin Duhul Lui!

Te-am luat cu mine peste tot, te-am înălțat în emisiuni  unde credincioșii se bucură, știind că exişti.

Scriu detașat un sincer 'Mulți și rodnici ani - ție, care saturi după nevoile sufletești  pe toți aceia ce-ți calcă sincer, pragul!

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/eseuri/164355/acasa-la-resurse-crestine