Strigăte de bucurie din Cer
Autor: Alina Ilioi
Album: fara album
Categorie: Ce alegi?

   Ţi s-a întâmplat vreodată să te bucuri cu Dumnezeu? Să fii singur într-o încăpere, să ţi se întâmple un lucru vesel şi să fii conştient că El a făcut aceasta, ca mai apoi să începi să te desfătezi, simţind cum El se bucură cu tine? Dacă nu ţi s-a întâmplat asta niciodată, probabil crezi că am nevoie de consultul unui psiholog. Dacă ţi s-a întâmplat, ştii ce minunat este şi că ţi-ai dori ca zilnic să fie aşa. Ţi-ai dori zilnic să-L simţi aproape, să-L simţi cum zâmbeşte împreună cu tine şi cum te învăluie prezenţa Lui sfântă. Noi oamenii suntem atât de puţin conştienţi cât de multe lucruri minunate putem face cu El. Oh, cât de puţin conştienţi! Şi avem o credinţă atât de mică... nu putem să credem că se poate întâmpla ceva atât de minunat. Nu îți vine să crezi că El, Stăpânul Universului, şi-ar răpi puţin din timpul Lui ca să petreacă împreună cu tine. Sau poate că îl vezi ca pe un Dumnezeu sever, strict şi incapabil să se bucure. Tu cine crezi că a inventat veselia? Cine crezi că ne-a dat posibilitatea de a ne înfrumuseţa printr-un zâmbet? Ai observat ce minunată calitate? Oh, cum ţi se înseninează faţa, cum ochii tăi încep să strălucească şi ce atitudine pozitivă emani. Oooo da sunt convinsă că El a vrut asta. Ştiu mai mult decât sigur că şi El deseori este bucuros. Și probabil ce minunat este atunci când se veselește. Lasă-L să te surprindă. Nu-L închide pe Dumnezeu într-o cutie şi nu-L limita.

   Te-am făcut curios? Vrei să ştii cum este să te bucuri cu El? Cum este să zâmbeşti împreună cu El? Ha, asta a şi fost intenţia mea. Îmi doresc să fii gelos, să vrei să experimentezi şi tu un lucru atât de minunat. Dacă ai plâns împreună cu Isus, caută să şi te bucuri cu El. De ce nu? Fii minunat omule, că doar nu este interzis! Îndrăzneşte să păşeşti dincolo de ceea ce crezi că este El. Descoperă mai mult. Mai mult, şi mai mult... tot mai mult. Până când devii atât de îndrăgostit, încât nu te mai poţi opri din dorinţa de a descoperi cât mai mult din El. Hai, du-te şi caută şi această latură a Lui.

   El deja este bucuros pentru că vede cât de surprins eşti de faptul că un Dumnezeu Suveran s-ar veseli cu tine. Ha, fiecare lucru are un început!

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/editoriale/102785/strigate-de-bucurie-din-cer