ÎMPLINEȘTE-ȚI SLUJIREA PE CARE AI PRIMIT-O ÎN DUMNEZEU
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Atenționări și sfaturi
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 04/02/2019
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

‚Şi spuneţi lui Arhip: „Ia seama să împlineşti bine slujba pe care ai primit-o în Domnul.”’ (Coloseni 4:17)

Apostolul Pavel i-a rugat pe cititorii lui, să-I transmită lui Arhip, din orașul Colose, ca el să-și împlinească bine, slujba pe care a primit-o în Domnul. În limba greacă cuvântul “ia seama”, folosit aici înseamnă “fii cu ochii în patru, căci lucrarea este în pericol”. Din anumite motive, Arhip nu-și împlinea bine slujba, pe care a primit-o de la Dumnezeu. Dar El trebuie să-și ducă slujba bine până la sfârșit! De aceea Pavel dorește, ca toată biserica să ia parte, pentru a-l încuraja pe Arhip. Apostolul Pavel putea de sine stătător să-l încurajeze pe Arhip, dar el i-a poruncit bisericii locale să facă aceasta, dându-le de înțeles, că ei de sinestătător trebuie să se încurajeze unul pe CELĂLALT, pentru ca fiecare să-și împlinească bine lucrările, pe care le-au primit de la Dumnezeu!

Acest verset, care a fost adresat lui Arhip, îl vom înțelege și mai bine, dacă ne vom pune în locul lui Arhip, și vom asculta, cum Duhul Sfânt ne zice: ia seama, să-ți împlinești bine slujba, pe care ai primit-o în Domnul!

Ce lucrări ai primit de la Dumnezeu? Îți împlinești bine slujba pe care ai primit-o de la Dumnezeu? Oare este ea în pericol, de a nu fi dusă până la capăt? Ești gata să fii îndemnat(ă) de frații și surorile tale, pentru ca LA URMA URMEI să le duci lucrările, pe care le-ai primit până la capăt?

Fiecare dintre noi a primit vreo sarcină de la Dumnezeu, și cândva fiecare dintre noi va da socoteală de felul cum a împlinit-o! “…Căci toţi ne vom înfăţişa înaintea scaunului de judecată al lui Hristos… Aşa că fiecare din noi are să dea socoteală despre sine însuşi lui Dumnezeu” (Romani 14:10,12). Cine își împlinește necalitativ slujba PRIMITĂ DE LA Dumnezeu, acea persoană își trădează lucrarea, nu dovedește că este un om de încredere, și va avea un raport trist la sfârșit.

De aceea, să fim perseverenți și să ne stăruim, pentru a ne împlini responsabilitățile! “Despre puterea armatei se judecă nu după numărul de soldați care mănâncă la cantină, ci după cât de bine își împlinesc responsabilitățile. Tot astfel și puterea bisericii, se măsoară nu prin câți oameni frecventează serviciile divine, ci prin câți oameni își împlinesc bine lucrările, la care i-a chemat Dumnezeu.” (Rick Warren)

Fie ca Dumnezeu să ne întărească, dacă am slăbit și nu ne împlinim responsabilitățile pe care le-am primit din partea Lui Dumnezeu! Fie să nu rămânem de rușine, când ne vom înfățișa înaintea Lui!

- Doamne! Ajută-mă și pe mine, să am grijă de slujba pe care am primit-o, să veghez asupra lucrărilor pe care le-am primit de la Tine, și să le împlinesc – să fiu perseverent(ă) și să împlinesc cu mare atenție toate lucrările pe care mi le-ai încredințat, și să le duc până la capăt! În numele Lui Iisus Hristos te rog, amin.

Traducere: Repalov Veaceslav
Autor: Igor Opincă

Slujiţi Domnului cu frică (cu respect)
şi bucuraţi-vă tremurând. (Psalmii 2:11)
 

Cum să mergi spre dorinţa Lui Dumnezeu pentru viaţa ta?
Autor: Igor Opincă Traducere: Repalov Veaceslav

Uneori împlinim visele cuiva pentru noi. Dar cum să ajungi la visul lui Dumnezeu pentru viața ta? După exemplul profetului Elisei, vei învăța pașii pentru a realiza aceasta!

https: //www. facebook. com/Repalovveaceslav/videos/1932470150172949/

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1040
  • Descărcări: 1
  • Export PDF: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni