TRĂIEŞTE ÎN AŞA FEL, PRECUM ŢI-AI FI DORIT SĂ TRĂIEŞTI ÎN ULTIMA ORĂ DIN VIAŢA TA
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Atenționări și sfaturi
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 25/10/2018
    12345678910 0/10 X

Precum un om la care s-au finisat banii, îi preţuieşte cel mai mult atunci, când nu le mai are, tot astfel şi noi preţuim cel mai mult timpul atunci, când ne apropiem de moarte.

 

Un ateist renumit din Franţa, Voltaire, în timp ce murea, îl ruga pe doctorul său: "Vă voi da jumătate din tot ce am, doar dacă îmi veţi lungi viaţa cu jumătate de an". Vaietele din clipa morţii sale, erau atât de disperate, încât sora medicală, care avea grijă de el, a zis: "Pentru toate bogăţiile Europei, nu aş fi dorit să văd încă vreun ateist, care moare". Privind astfel de scene de moarte, este foarte important de înţeles, că trebuie de venit la Hristos, până când este timp.

 

Dar dacă deja ţi-ai predat viaţa lui Hristos, gândeşte-te. Dacă deodată ai fi aflat, că nu mai ai timp, nu avea să-ţi pară rău, de felul cum ţi-ai petrecut timpul în trecut? De aceea, DARUL TIMPULUI TREBUIE DE PREŢUIT ACUM, CI NU ÎNAINTE DE MOARTE. Anume acum trebuie să tindem spre un mod de viaţă evlavios, şi fiind iertaţi prin har, să stăm tari în Hristos!

 

Felul cum îţi foloseşti timpul acum, poate să fie o mângâiere mare pentru tine, în ultima oră din viaţa ta. Posibil tu, nu vei fi mulţumit cu privire la anumite momente din viaţa ta, totuşi, oare nu vei fi fericit, aducându-ţi aminte de vremurile când ai fost plin de Duhul Sfânt, şi de toate cazurile când te-ai supus lui Hristos? Oare nu te vor bucura acele vremuri, din viaţa ta, pe care le-ai petrecut, studiind Cuvântul Lui Dumnezeu, rugându-te, închinându-te, propovăduind Evanghelia, slujind, ţinând post şi aşa mai departe. pentru aceea, de a deveni asemenea Aceluia, în Faţa Cui, trebuie să te prezinţi la judecată (Romani 14:10)?

 

Cu câtă înţelepciune a vorbit odată Jonathan Edwards: "Trăiţi în aşa fel, precum doriţi să trăiţi în ultimul ceas din viaţa voastră".

 

De ce să nu trăim astfel acum, când încă avem timp?

 

- Fie ca Tu, Doamne, să fii binecuvântat, a cărui milă nu s-a terminat, şi a căror îndurări se înoiesc din zi în zi!  Ajută-mă să trăiesc astăzi în aşa fel, precum aş dori să trăiesc în ultima oră din viaţa mea! În numele Lui Iisus Hristos te rog. Amin.

 

Traducere: Repalov Veaceslav

Autor: Igor Opincă

 

"Pot totul în Hristos, care mă întăreşte" (Filipeni 4:13)

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 537
  • Descărcări: 1
  • Export PDF: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni