NU VĂ ÎNDOIȚI ÎN ABILITATEA DOMNULUI DE A VĂ IZBĂVI
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Atenționări și sfaturi
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 20/09/2018
    12345678910 0/10 X

Observați cum i-a izbăvit Dumnezeu pe poporul Său Israel: A despicat stânci în pustie şi le-a dat să bea ca din nişte valuri cu ape multe. A făcut să ţâşnească izvoare din stânci şi să curgă ape ca nişte râuri. Dar ei tot n-au încetat să păcătuiască împotriva Lui, n-au încetat să se răzvrătească împotriva Celui Preaînalt în pustie. Au ispitit pe Dumnezeu în inima lor, cerând mâncare după poftele lor. Au vorbit împotriva lui Dumnezeu şi au zis: „Oare va putea Dumnezeu să pună o masă în pustie? Iată că El a lovit stânca de au curs ape şi s-au vărsat şiroaie. Dar va putea El să dea şi pâine sau să facă rost de carne poporului Său?” (Psalmii 78:15-20)

 

Deseori, suntem ca poporul Israel, uităm izbăvirele Domnului din trecut. Spunem: “Da, cu adevărat am fost într-o situație grea și Domnul m-a izbăvit. Dar cum o va face acum?”

 

Dar Dumnezeu dorește, ca noi să ne zidim credința noastră, ținând minte toate izbăvirele Sale din trecut! Dumnezeu dorește, să ajungeți la o astfel de credință, care v-ar îndemna să vă încredeți în El, în orice criză, în orice ispită și să întâlniți viitorul fără frică!

 

Apostolul Pavel, în așa fel și-a exprimat speranța în Izbăvitorul său: “El ne-a izbăvit şi ne izbăveşte dintr-o astfel de moarte şi avem nădejde că ne va mai izbăvi încă” (1 Corinteni 1:10).

 

Pavel vorbește despre puterea izbăvitoare a Domnului: din trecut, prezent și viitor! El spune: “Dumnezeu ne-a izbăvit în trecut, El ne izbăvește acum, și El ne va izbăvi de orice greutate și încercare în viitor. Nu trebuie să ne temem de ceva, de ceea ce se va întâmpla în calea noastră, deoarece cunoaștem, că Dumnezeu ne va izbăvi!”

 

-         Fie ca și voi să fiți binecuvântați cu o astfel de speranță în Izbăvitorul nostru, pentru ca să puteți proclama: “Dumnezeul meu m-a izbăvit în trecut! El este izbăvitorul meu acum în necazul meu. Și El mă va izbăvi din nou, și nu are vreo importanță, ce va trebui să sufăr! Sfințească-Se numele Său pentru aceasta. În numele Lui Iisus Hristos, amin”.

 

Traducere: Repalov Veaceslav


Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 550
  • Descărcări: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni