NU ESTE LINIȘTITĂ INIMA MEA, PÂNĂ CÂND NU SE VA LINIȘTI ÎN TINE
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Atenționări și sfaturi
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 13/09/2018
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

 

 “... Şi pe pământ nu-mi găsesc plăcerea în nimeni decât în Tine.” (Psalmii 73:25b)

 

Dacă sunt cu Tine,  spune cântărețul de psalmi, atunci nu-mi găsesc plăcere în nimeni decât în Tine. În afară de Tine Doamne, nu doresc să am nici un fel de dependențe, căci nimic în afară de Tine nu poate să-mi ofere satisfacție!

 

Asaf declară, că în afară de Dumnezeu, nu este nimic, ce ar fi dorit cu adevărat pe acest pământ. Doar în Dumnezeu, cu Care este de nedespărțit, obține susținere și putere. El - tăria inimii sale. În El – bogăția duhovnicească a cântărețului de Psalmi, care este mult mai prețioasă, decât bunăstarea materială, de care se bucură cei nelegiuiți, căci bogăția lui este veșnică.

 

Avem o astfel de relație strânsă cu Dumnezeu și este El Atotsuficient pentru noi? În alegerile noastre Îi acordăm întâietate și nu dorim nimic altceva?

 

Dacă nu, atunci posibil, aceasta este din cauza că: “Ne legăm de bucuriile noastre mici și pământești. Îl rugăm pe Dumnezeu să participe în activitățile noastre – să ne ajute, să ne protejeze, să ne aprovizioneze, să ne sfătuiască, să ne binecuvânteze și așa mai departe. După scenariul nostru, Lui Dumnezeu Îi este oferit rolul Celui, Care împlinește dorințele, și de aceea există nu puțini oameni, care nu sunt împotrivă să-L adauge pe Dumnezeu la viețile lor, căci această adăugare poate să contribuie la folosul lor și le va oferi un mare avantaj. De ce nu? Este rău – să fii sub protecția Celei mai puternice ființe din tot Universul?

Dar Creatorul nu va fi deacord să participe în rolul unei aplicații gratuite, adăugată la valorile, dorințele și viețile deja formate. El dorește să fie cea mai importantă valoare din viețile noastre, să fie cea mai importantă dorință și – mai presus de toate – însuși viața noastră. Dumnezeu – singurul, Care este vrednic să obțină o astfel de poziție. Pentru a ajunge la această țintă, El este gata, dacă va trebui, să ne treacă prin durere, întunerec, disperare și lacrimi. El înțelege, că nu există nimic mai important decât o relație personală și strânsă cu El. “ (Timur Rasulov. “Închinarea în întuneric”)

 

Fie ca Domnul să ne binecuvânteze pe fiecare dintre noi, să avem o astfel de relație!

 

-          Doamne, ajută-mă să mă lipesc și mai strâns de Tine, să am o satisfacție și o liniște în Tine! Căci, nu este liniștită inima mea, până când nu se va liniști în Tine! În numele Lui Iisus Hristos te rog. Amin.  

 

Traducere: Repalov Veaceslav

 

“... Şi pe pământ nu-mi găsesc plăcerea în nimeni decât în Tine.” (Psalmii 73:25b)

 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 713
  • Descărcări: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni