Pentru ce să fim pregătiți, când Domnul deschide noi “uși” de oportunități?
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Atenționări și sfaturi
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 23/08/2018
    12345678910 0/10 X

8 Voi mai rămâne totuşi în Efes până la Cincizecime,

9 căci mi s-a deschis aici o uşă mare şi largă şi sunt mulţi potrivnici. (1 Corinteni 16)

 

Încă o perioadă de timp apostolul Pavel dorea să continuie slujirea în Efes, unde au existat atât oportunități bune, cât și obstacole. În fața lui s-a deschis o ușă largă pentru lucrare, slujire, chiar dacă erau mulți potrivnici. Dar aceste împotriviri nu l-au oprit pe Pavel, ci i-au înflăcărat perseverența, și l-au inspirat la mai mult curaj! El a primit împotrivirea ca o chemare, ci nu ca un obstacol!

 

Acum închipuiți-vă, deschideți o ușă nouă, și când o împingeți, simțiți împotrivire. Da, o împotrivire mare, de parcă cineva de partea cealaltă a ușii o împinge spre voi.

 

În fața fiecărei uși, pe care Domnul o deschide, există ceva pentru încercarea credinței voastre!

 

Fie ca aceasta să nu vă descurajeze, să nu vă facă să fiți disperați, și să nu vă zdrobească inima. Împotrivirea pe care o simțiți, are scopul de a vă forma credința și mușchii voștri duhovnicești. Da, pentru zidire, ci nu pentru distrugere! De la început slavă Domnului pentru împotrivire și întristări legate de aceasta! Căci este scris: 3 Ba mai mult, ne bucurăm chiar şi în necazurile noastre, căci ştim că necazul aduce răbdare (rezistență), 4 răbdarea aduce biruinţă (te face om de caracter) în încercare, iar biruinţa aceasta aduce nădejdea. (Romani 5:3,4)

 

Nu e întotdeauna ușor să treci prin ușile posibilităților! Cel mai mult diavolul se împotrivește celor, care cu mai multă perseverență îi distrug împărăția. Dar țineți minte, dacă Domnul v-a adus la aceste uși, tot El vă va da putere, ca să treceți prin ele. Dacă Domnul v-a deschis ușile, nici un vrăjmaș nu le poate închide. Aduceți-vă aminte ce făgăduință i-a dat Domnul unei din bisericile Asiei: «Ştiu faptele tale: iată ţi-am pus înainte o uşă deschisă pe care nimeni n-o poate închide… (Apocalipsa 3:8a). Fiți convinși de făgăduința Lui! Veți trece prin ușa împotrivirii!

 

Împotrivirea – e doar un test. Un test, pe care îl puteți trece și îl veți trece. Primiți împotrivirea ca o chemare, ci nu ca un obstacol! Rămâneți dedicați viziunii Lui Dumnezeu pentru viața voastră, chiar dacă aveți parte de greutăți! Trebuie să vă atingeți viziunea.  Nu vă pierdeți ținta și speranța!

 

Fie ca Domnul să vă binecuvânteze la aceasta!

 

-           Doamne, Îți mulțumesc pentru “ușile” deschise, care îmi oferă posibilitatea să-Ți slujesc și să mă țin pe căile Tale! Ajută-mă să nu fug de greutățile legate de ele, ci de bunăvoie să trec prin ele, chiar dacă văd că trebuie să lupt cu mai mult curaj și cu mai multe greutăți! În numele Lui Iisus Hristos mă rog, amin.

    Traducător: Repalov Veaceslav

 

Iată ţi-am pus înainte o uşă deschisă pe care nimeni n-o poate închide… (Apocalipsa 3:8b)

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 571
  • Descărcări: 1
  • Export PDF: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni