Când toate metodele voastre v-au dezamăgit
Autor: David Vilkerson  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 28/06/2018
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

 *El a publicat această predică pe blogul său, în ultima zi din viața sa, cu câteva ore înainte de tragedie.

 

Domnului Îi este plăcut, când v-ați convins, că toate metodele voastre nu sunt potrivite. Isus i-a spus lui Toma: „pentru că M-ai văzut, ai crezut. Ferice de cei ce n-au văzut, şi au crezut.” (Ioan 20:29)

 

Ferice de cei care cred, când nu există vreo dovadă cu privire la răspunsul la rugăciune, când toate mijloacele au falimentat.

 

Trebuie să ajungeți la locul deznădejdii – la capătul speranței în toate silințele. Persoana iubită este pe patul de moarte, și medicii au spus că nu există vreo speranță că va trăi.

 

Iată atunci ceata diavolului vine să vă atace cu frică și cu întrebări mintea: „Unde este Dumnezeul tău acum? Te-ai rugat, până nu s-au terminat lacrimile. Ai ținut post, bizuindu-te pe făgăduințe. Tu ai crezut.”

 

Hule despre Domnul vor intra în minte: „Rugăciunea nu a funcționat. Credința te-a dezamăgit. Nu crede în Domnul. Aceasta nu funcționează!”

 

Chiar îți este pusă întrebarea despre existența Domnului. Această întrebare diavolul a puso de-a lungul secolelor. Bărbații credincioși și femeile credincioase au trecut prin astfel de atacuri demonice.

 

Aceea care trec prin valea umbrei morții, ascultați acest cuvânt: Plângând în noaptea întunecoasă și groaznică, veți auzi curând șoapta Tatălui: „Eu sunt cu tine. Nu pot să-ți explic motivul, dar într-o bună zi, totul va avea sens. Vei vedea, că toate acestea nu au fost la întâmplare, ci au făcut parte din planul Meu. Nu a fost un faliment din partea ta. Ține-te. Permite-mi să te cuprind în ceasul durerii.”

 

Preaiubiților, Domnul nu vă va dezamăgi niciodată, ci va acționa cu dragoste și bunătate. Când toate mijloacele voastre vă vor dezamăgi, dragostea Lui va predomina. Țineți-vă de credința voastră în El. Stați tari pe Cuvântul Lui. Nu există o altă speranță în această lume.

 

-        Doamne! Dragostea TA îmi întărește speranța în Tine, și nu voi rămâne de rușine și nu voi fi dezamăgit, pentru că nădăjduiesc în Tine! Înfăptuiește, ca eu să mă țin de Tine, indiferent de circumstanțe! În numele Lui Isus HRISTOS, amin.

 

Autor: Igor Opincă    Traducere: Repalov Veaceslav

 

5 Da, suflete, încrede-te în Dumnezeu, căci de la El îmi vine nădejdea.

6 Da, El este stânca şi ajutorul meu, Turnul meu de scăpare: nicidecum nu mă voi clătina.

7 Pe Dumnezeu se întemeiază ajutorul şi slava mea; în Dumnezeu este stânca puterii mele, locul meu de adăpost. Psalmul 62

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 635
  • Descărcări: 1
  • Export PDF: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni