Cum iubește Isus?
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 30/05/2018
    12345678910 0/10 X

Cum iubește Isus?

6 Deci, când a auzit că Lazăr este bolnav, a mai zăbovit două zile în locul în care era (Ioan 11:6).

Afirmația „5 Şi Isus iubea pe Marta şi pe sora ei şi pe Lazăr” (Ioan 11:5), ne ajută să înțelegem și să credem, că la baza faptelor, pe care Domnul ni le-a făcut, indiferent dacă sunt neînțelese și misterioase, stă dragostea Lui nemărginită și neschimbătoare. DRAGOSTEA PERMITE SUFERINȚE. Surorile nu s-au îndoit, că Hristos va face tot posibilul, pentru ca să-i salveze fratele de la moarte,”dar, când a auzit că Lazăr este bolnav, a mai zăbovit două zile în locul în care era” (Ioan 11:6).
Uimitoare cuvinte „ dar, când”! Isus nu s-a grăbit, nu pentru că nu i-a iubit, dar pentru că i-a iubit foarte mult. Dragostea L-a oprit de la acțiuni pripite. Dragostea umană, tinde, ca rapid să mângâie inima mâhnită, și speră să ușureze suferințele și să elimine întristarea. Dragostea Dumnezeiască poate rezista unui impuls rapid, din cauza sentimentelor și emoțiilor, în timp ce Îngerul Durerii nu își va termina lucrarea.
Cine poate evalua binecuvântările, pe care le-am obținut, datorită suferințelor și bolilor? Pentru că, dacă nu ar fi ele, cât de puțin spațiu ar fi în sufletele noastre, pentru cele mai principale calități morale ale vieții creștine. Cât ar valora: o credință, ce nu a fost trecută prin suferințe, o răbdare, ce nu a fost încercată și o experiență de viață, ce nu a fost întărită prin nenorociri și necazuri?

Rugăciune:

Îți mulțumesc, Doamne, pentru dragostea Ta cea mare față de mine! Tu nu întârzii niciodată, când te chem în timpul durerii. Eu nu sunt pregătit(ă) să primesc dragostea TA, așa cum este ea. Ajută-mă să nu mă îndoiesc, de dragostea Ta neschimbătoare față de mine, și să-I permit dragostei Tale, ca să-mi întărească caracterul, pentru a obține o experiență de viață, care e nevoie, pentru că să-Ți pot sluji. Îți mulțumesc, pentru că necazurile mele, le folosești pentru slava TA. Ajută-i pe cei, care încă nu au cunoscut măreția dragostei Tale. Fie ca ei să fie mângâiați de ea, în timpul necazurilor din viețile lor! În numele Lui Isus Hristos. Amin.

Autor: Igor Opincă Traducere: Repalov Veaceslav

„Bucuraţi-vă în nădejde. Fiţi răbdători în necaz. Stăruiţi în rugăciune.” Romani 12:12

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 848
  • Descărcări: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni