Găsiți mângâiere în speranță
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Asigurare
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 15/05/2018
    12345678910 0/10 X

 

 

 

 

 “6 Sunt încredinţat că Acela care a început în voi această bună lucrare o va isprăvi până în ziua lui Isus Hristos”. Filipeni 1:6

Cu privire la ce era încredințat apostolul Pavel în privința destinatarilor din Filipeni cărora le-a scris? Era încredințat că Domnul va face mai departe prin ei lucrările bune, pe care le-a început!

Prin “Fapte bune”, apostolul  a putut înțelege lucrarea de salvare, pe care a început-o Domnul în mila Lui, în inimile filipenilor, și comunicarea duhovnicească cu Pavel, și ajutorul generos pe care i l-au acordat. În lucrarea Lui Hristos, sfinții din filipeni erau colaboratori cu Pavel. Filipenii nu numai l-au ajutat pe Pavel în lanțurile lui, dar și la răspândirea Evangheliei, începând din prima zi, cum au crezut în Isus Hristos (aduceți-vă aminte de Lidia și de temnicerul din Faptele Apostolilor).

Pavel nu s-a îndoit că, Domnul va continua lucrarea Sa în ei, chiar și până-n ziua Lui Isus Hristos. Măcar că Pavel nu a știut, când acea zi va veni,  când credincioșii vor fi “răpiți”, pentru a se întâlni cu Hristos în văzduh, totuși  el nu s-a îndoit în aceea că, Domnul nu va înceta până în acea vreme, lucrul pe care l-a început în copii Lui.

Lucrul pe care Domnul l-a început în mila Sa, îl va duce până la capăt Mâna sa atotputernică! Să ne încredem din toată inima în Domnul în timpul acestui proces, dându-ne seama de  încetenirea, neascultarea și nestatornicia noastră! Și să ne rugăm Domnului cu privire la aceea, ca fiind disperați din cauza propriilor eforturi, să depindem de El singur;  să fim statornici și credincioși Lui, lucrării de răspândire a Vestei Bune pe pământ și să ne ațintim privirile la ziua Lui Isus Hristos, în care vor învia aceea, care s-au încrezut în Hristos și Îl vom vedea pe Domnul, așa cum este El!

Noi –creația Lui, noi – lucrarea Mâinilor Lui, înseamnă, că El va termina ceea ce a început în noi! Slavă Lui în veci pentru aceasta! În numele Lui Isus Hristos, amin.

 Traducere: Repalov Veaceslav

  “Credincios este Dumnezeu, care v-a chemat la părtăşia cu Fiul Său Isus Hristos, Domnul nostru.”

1 Corinteni 1:9

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 677
  • Descărcări: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni