Pregătire pentru predarea manualului ENGLISH FOR A NEW LIFE for KIDS!
Autor: Irina Panainte  |  Album: fara album  |  Tematica: Atenționări și sfaturi
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 01/01/2018
    12345678910 0/10 X

EFNL a elaborat manualul de engleză pentru copii!

Asociația ENGLISH FOR A NEW LIFE a finalizat lucrul asupra manualului de engleză pentru copii. Manualul se numește ENGLISH FOR A NEW LIFE for KIDS și a fost deja testat în predare. Acesta poate fi parcurs într-un an de studii. Cuprinde 8 module și 64 de lecții în total, cu recapitulare și evaluare incluse pentru fiecare modul. Lecția durează aproximativ 45 de minute. Este interactivă și prezentată interesant, ușor, pe înțelesul copiilor. Pentru profesori este foarte ușor să explice și să predea engleza în baza acestui manual.

 

Pregătire pentru folosirea manualului în predarea limbii engleze copiilor!

Creștinii care cunosc limba engleză și doresc să o folosească în calitate de instrument pentru vestirea Evangheliei sunt invitați să treacă o pregătire. Facultatea de limbă engleză a Institutului de Studiu Biblic Inductiv Eurasia pregătește profesori, misionari de limbă engleză.

Pentru manualul destinat copiilor sesiunile încep în 2018. Sunt prevăzute 3 sesiuni în total: sesiunea de iarnă, vară și toamnă. Profesorii care trec cu succes aceste 3 sesiuni primesc diplomă de absolvire a nivelului și vor putea preda manualul în școli, grupe sau individual.

Predarea limbii engleze este o metodă de succes pentru ucenicie care a adus mulți oameni la Hristos în Moldova, Ucraina, Nepal, Rusia, România, Albania, Uzbekistan ș. a.

Datele!

Prima sesiune este de pe 5 până pe 16 februarie 2018. Sesiunea se desfășoară exclusiv în România, la Centrul de Studii Biblice de la Surduc. Predarea se face în limba engleză. Sunt așteptați creștini din diferite țări.

Pe lângă manualul ENGLISH FOR A NEW LIFE for KIDS va fi predat și manualul de studiu biblic inductiv despre Iosif: ”Joseph -God’s super hero”.

Cine poate participa!

Pot veni la această sesiune creștinii născuți din nou, care s-au botezat, sunt membri activi în biserica locală, au mai mult de 18 ani, cunosc limba engleză și doresc să folosească această oportunitate pentru lărgirea Împărăției lui Dumnezeu.

Pentru admitere!

Pentru admitere este necesar să fie trimisă la adresa de e-mail contact@eurasiaprecept. org mărturia personală și recomandarea pastorului bisericii. Apoi, candidații vor susține un test de cunoaștere a limbii engleze.

Pentru întrebări și detalii!

Pentru întrebări și detalii contactați echipa PRECEPT MINISTRIES la aceeași adresă de e-mail sau la numărul de telefon: +(373) 69966779.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 639
  • Descărcări: 1
  • Export PDF: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut 1
  • hutanu_marian  Conținut complet

    Conținut 1 0
Opțiuni