Care sunt motivele continuarii pe calea îngusta?
Autor: Spataru Constantin  |  Album: fara album  |  Tematica: Consolidare spirituală
Resursa adaugata de kosti in 03/02/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

Dacă numai pentru viaţa aceasta ne-am pus nădejdea în Hristos, atunci suntem cei mai nenorociţi dintre toţi oamenii!

Stiind ca în aceasta lume sant doua cai, adica cea larga pe care merg multi oameni si cea îngusta pe care merg putini oameni este clar ca fiecare categorie are niste motive clare si puternice de a alege si a continua sa mearga pîna la sfarsitul vietii pe una din cai, de aceea mai jos o sa vedem doua motive pentru cei de pe calea îngusta pentru a continua pe cale îngusta  si unul singur pentru a abandona calea larga pentru toti cei ce si-o doresc s-au alearga cu mare viteza si bucurie pe ea!

1. Este promisa o Rasplata mare în ceruri: Mat. 5:12 

Si vreau sa adaug aici ca cei ce au ales calea îngusta trebuie neaparat sa se gandeasca si la rasplata de dincolo de moarte nu doar aici pe pamînt asa cum spune clar Ap. Pavel în 1 Cor 15:19, el stia ca oamenii sant tentati sa abandoneze calea cand vor vede ca au parte mai mult de suferinta, lipsuri, prigoniri, în aceasta viata, si mai mult noi trebuie sa întelegem ca dincolo este vorba despre rasplata sufletului si nu a trupului.

2. Este promisa o Rasplata sigura si personala dincolo: Ap. 5:6

Ne arata ca vor fi  fericite si sfinte acele suflete, ca moartea a doua (adica despartirea de Dumnezeu a sufletului pentru vesnicie, ce a ce cred ca nu doreste nimeni din noi aceasta) nu va avea nici o putere asupra sufletelor noastre, ca vom fi numiti preoti ai lui Dumnezeu, ba mai mult vom împarati cu Domnul Isus 1000 de ani .

3. Este promis un Chin vesnic, ireversibil si inevitabil: Luc. 16:25 - Pentru cei ce aleg ca si bogatul!

Concl. Deci pentru a continua pe cale chiar daca de mult timp ai parte doar de saracie,nedreptati, critici, dureri în trup ca si Iov analizeaza foarte bine motivatiile de mai sus înainte de a abandona lupta si calea celor smeriti!

Dumnezeu sa ne lumineze!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 4050
  • Export PDF: 5
Opțiuni