Tainele Iertarii
Autor: Spataru Constantin  |  Album: fara album  |  Tematica: Iertare
Resursa adaugata de kosti in 31/01/2011
    12345678910 0/10 X

Tainele iertarii

Mat. 4:14-15

O maxima spune: A gresi e omeneste dar a ierta e Dumnezeieste corect dar multi oameni nu considera ca este asa de important sa ierti pe cel ce îti greseste într-un anumit fel poate îti dai seama cand tu ai gresit cuiva si ai insistat foarte mult dupa o iertare sincera, ce vreau sa spun daca nu consideri ca este important sa ierti, automat nici nu vei cauta Puterea necesara sa poti ierta si asa cum spunea maxima a ierta doar Dumnezeu poate foarte usor, ce înseamna acest lucru ca persoanele care considera ca este important sa ierte pe vrajmasii sai vor cauta aceasta putere de care au nevoie mai mult decat orice ei fiind oamenii nu pot sa faca aceasta foarte usor, foarte sincer si mai ales fara a astepta ceva în schimb daca nu acum în viitor.

1. Importanta iertarii: Mat. 6:14

- daca iertam vom fi iertati v14

- daca nu iertam nu vom fi iertati v15

2. Puterea Iertarii: 2 Tim 1:7 

- Căci Dumnezeu nu ne-a dat un duh de frică, ci de putere, de dragoste si de chibzuinta. (puterea supranaturala de a ierta)

3. Pretul iertarii: Io. 3:16 - Viata Domnului Isus cel fara de pacat

Concl. Este timpul acum sa fi sincer si sa te întrebi este iertarea aproapelui meu importanta s-au nu?

În functie de acest raspuns vei cauta Puterea de sus, primindu-l pe Isus în viata ta, si asa cum El a putut ierta orice gresala  asa si tu vei putea ierta un pic mai greu dar vei putea pentru ca El va trimite Duhul Sfant înauntrul tau si veti fi întodeauna doi Io. 14:16.                                                

Statistici
  • Vizualizări: 5079
  • Export PDF: 6
Opțiuni