DOBORÂT
Autor: GAND CATRE CER  |  Album: fara album  |  Tematica: Atenționări și sfaturi
Resursa adaugata de GANDCATRECER_1234567 in 05/10/2020
    12345678910 0/10 X

 

DE CE POȚI FI DOBORÂT

Cel rău este doborât de răutatea lui, dar cel neprihănit chiar şi la moarte trage nădejde. Proverbe 14:32

Neliniştea din inima omului îl doboară, dar o vorbă bună îl înveseleşte. Proverbe 12:25

          Viața aceasta este plină și de căderi care pot cauza diferite probleme, ele sunt întâlnite mai des la copii și mai puțin la adulți, diferența constă în faptul că cei mici se ridică mai ușor, pe când la adulți unele căderi pot cauza chiar moartea. Cineva spunea că viața de credință e ca mersul pe bicicletă când nu mai pedalezi cazi.

          Unele căzături sunt datorită oboseli așa spunea Apostolul Pavel să nu cădem de oboseală, altele sunt datorită faptului că oameni ți-au întins o capcană, dar din toate aceste te poți ridica numai să vrei. Însă cele mai mari căderi sunt datorită a două lucruri din viața ta: RĂUTATEA și NELINIȘTEA ele fac din tine un om fără speranță, te țin la pământ și nu te lasă să te ridici.

 

          Dacă astăzi ești doborât, aș vrea să-ți spun că nu e nici datorită altora, că nu e nici datorită societăți sau biserici, ci datorită RĂUTĂȚI și NELINIȘTI din inima ta, Hristos iți mai intinde o mână de salvare, dacă vrei să te ridici din pesimismul tău, din deznădejdea ta, leapădă răutatea și neliniștea și vei avea o viață binecuvântată. Bunul Dumnezeu să ne ajute pe toți. AMIN

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1655
  • Export PDF: 1
  • Favorită: 1
Opțiuni