CE INVATAM DE LA CORONA VIRUS
Autor: GAND CATRE CER  |  Album: fara album  |  Tematica: Boală
Resursa adaugata de GANDCATRECER_1234567 in 15/03/2020
    12345678910 8/10 X
Media 8 din 1 vot

CE INVĂȚĂM DE LA CORONA VIRUS
1. Învățăm faptul că dacă nu luăm măsuri urgente de protecție probabilitatea să ne infestăm este foarte mare. La fel este și cu păcatul nu ne luăm măsuri de protecție, cochetăm și ne complacem în anturaje păcătoase vom fi molipsiți de boala păcatului.
2. Rapiditatea virusului ne uimește. Din păcate azi nu mai putem vorbi de un loc anume unde păcatul nu a intrat, a intrat în biserici, societăți, s-a răspândit cu o rapiditate la care nu ne așteptam, în timpul Sodomei și Gomorei a ajuns până la cer.
3. Virusul a atacat toate tipurile de persoane(medici, bogați, săraci etc.). Toți au păcătuit și sunt lipsiți de slava Lui Dumnezeu.
4. Spaima și panica e mai mare decât înfruntarea. Cei mai mulți dintre noi suntem caracterizați de frică, panică neștiind că vița noastră e în mâna Lui Dumnezeu și ca El ne spune dacă vei trece prin foc Voi fi cu tine.
5. Să nu dăm bir cu fugiți când apar astfel de cazuri mă refer la persoanele medicale, paramedicale, am jurat că vom salva și vom face lucrul acesta chiar când viața ne este pusă in pericol luându-ne toate măsurile de protecție. În pilda samariteanului a trecut și preotul și levitul pe lângă cel căzut fără să-l ajute, doar samariteanul s-a plecat să- lege rănile.

Statistici
  • Vizualizări: 1855
  • Favorită: 1
Opțiuni