Bogatul şi săracul.
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Sarcinile vieții
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 09/10/2017
    12345678910 0/10 X

2 Bogatul şi săracul se întâlnesc: Domnul i-a făcut şi pe unul, şi pe altul. ( Proverbe 22:2)

 Poate acum aveţi o viaţă minunată. Dumnezeu v-a dat toate bunurile, pentru ca voi să puteţi arăta lumii, un om care se bucură de binecuvîntări , dar în acelaşi timp este în totalitate predat Domnului.

 Sau poate, viaţa e aşa de grea, că totul seamănă cu o luptă continuu. Dumnezeu a permis ca în viaţa voastră să vină greutăţi, pentru ca să arătaţi lumii, cît de măreţ este Dumnezeu, şi cîtă pace şi bucurie vă aduce cunoaşterea Lui chiar şi în greutăţi.

  Nu importă în ce stare vă aflaţi acum, scopul vieţii voastre- să trăiţi pentru slava Lui Dumnezeu.

 - Vrednic eşti, Doamne şi Dumnezeul nostru, să primeşti slava, cinstea şi puterea, căci Tu ai făcut toate lucrurile şi prin voia Ta stau în fiinţă şi au fost făcute!” Apocalipsa (4:11)

 

 Tu ţii totul în mîna ta, Doamne! Cît de minunat e să fiu conştient, să trăiesc, să simt această cunoştinţă. Deja nu sunt îngrijorări cu privire la ziua de mîine, confuzii, dezămăgiri, îndoieli. Sunt doar mîinele Tale, şi în Ele este viaţa mea, inima mea. Să cred în Tine este cea mai mare bucurie posibilă pe acest pămînt. Să fii Tu slăvit, Dumnezeul nostru care ţii totul sub control! În Numele Măreţ al Domnului Nostru Isus Hristos m-am rugat. Amin.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 3704
  • Export PDF: 4
Opțiuni