Mesajul ultimei priviri
Autor: Marian Condrat  |  Album: Copii, veniţi la Cină  |  Tematica: Paște
Resursa adaugata de FullGospel in 21/04/2017
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi
Referințe
  1. Ultima privire pentru un tinar ignorant

       Marcu 10:21 "Isus S-a uitat ţintă la el, l-a iubit şi i-a zis: „Îţi lipseşte un lucru; du-te de vinde tot ce ai, dă la săraci, şi vei avea o comoară în cer. Apoi vino, ia-ţi crucea şi urmează-Mă.” "

2.         Ultima privire pentru un ucenic vindut

       Luca 22:48 "Şi Isus i-a zis: „Iudo, cu o sărutare vinzi tu pe Fiul omului?” "

  • Inainte sa il vinda pe Isus, s-a vindut pe sine!

3.       Ultima privire pentru un ucenic pripit

       Luca 22:61 "Domnul S-a întors şi S-a uitat ţintă la Petru. Şi Petru şi-a adus aminte de vorba pe care i-o spusese Domnul: „Înainte ca să cânte cocoşul, te vei lepăda de Mine de trei ori.” "

       A murit Chifa in firea lui si a inviat Petru prin pocainta!!! A trecut de la Doamne daca toti eu nu.., la Doamne ce va fi cu el! De la dezinteres fata de altii la interes si dragoste profunda!!

4.       Ultima privire pentru o femeie sortita mortii

        Ioan 8:10 "Atunci, S-a ridicat în sus; şi, când n-a mai văzut pe nimeni decât pe femeie, Isus i-a zis: „Femeie, unde sunt pârâşii tăi? Nimeni nu te-a osândit?” "

5.       Ultima privire pentru un om fara priviri

       Ioan 9:1 "Când trecea, Isus a văzut un orb din naştere. " - sa fi vazut fara sa vezi! Ce contrast! O ultima privire pentru cel fara priviri! Atingerea lui Isus i-a dat in dar nu numai vederea ci si viziunea cunoasterii Fiului lui Dumnezeu!

Ioan 9: 37, 38

6.       Ultima privire pentru o mama in durere

       Ioan 19:26 "Când a văzut Isus pe mamă-Sa şi, lângă ea, pe ucenicul pe care-l iubea, a zis mamei Sale: „Femeie, iată fiul tău!” "

7.       Ultima privire pentru un cer inmarmurit

       Ioan 19:30 "Când a luat Isus oţetul, a zis: „S-a isprăvit!” Apoi şi-a plecat capul şi Şi-a dat duhul. "

 

8.       Ultima privire pentru un nepocait in ziua judecatii 

Ex: Tilharul nemintuit

       1 Corinteni 13:12 "Acum, vedem ca într-o oglindă, în chip întunecos; dar atunci, vom vedea faţă în faţă. Acum, cunosc în parte; dar atunci, voi cunoaşte deplin, aşa cum am fost şi eu cunoscut pe deplin. "

       Eclesiastul 12:14 "Căci Dumnezeu va aduce orice faptă la judecată, şi judecata aceasta se va face cu privire la tot ce este ascuns, fie bine, f ie rău. "

Dumnezeu ne va judeca nu dupa dragostea dintii ci dupa cea de pe urma! Nu dupa viata din ziua de duminica ci dupa cea din ziua de luni, marti. Nu dupa comportamentul public, social ci dupa caracterul starii de singuratate. Nu dupa slujirea de la biserica ci dupa slujirea inafara ei! Ascunsul gindurilor, a mintii, a poftelor vor fi puse la lumina!!!

9.       Ultima privire pentru un credincios in asteptare

Ex: Tilharul mintuit

        Romani 8:11 "Şi dacă Duhul Celui ce a înviat pe Isus dintre cei morţi locuieşte în voi, Cel ce a înviat pe Hristos Isus din morţi va învia şi trupurile voastre muritoare din pricina Duhului Său, care locuieşte în voi. "

       Apocalipsa 7:9 "După aceea m-am uitat şi iată că era o mare gloată pe care nu putea s-o numere nimeni, din orice neam, din orice seminţie, din orice norod şi de orice limbă, care stătea în picioare înaintea scaunului de domnie şi înaintea Mielului, îmbrăcaţi în haine albe, cu ramuri de finic în mâini, şi strigau cu glas tare şi ziceau: „Mântuirea este a Dumnezeului nostru, care şade pe scaunul de domnie, şi a Mielului!” "

       HRISTOS A INVIAT!  SI EU VOI INVIA!

Ai tu siguranta invierii?

       DACA AR FI ULTIMA LUI PRIVIRE PENTRU TINE CARE AR FI MESAJUL?

 

 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 3515
  • Export PDF: 7
  • Favorită: 1
Opțiuni