E timpul profetiilor Biblice
Autor: J.D.Farag de la Calvary Chapel Kaneohe  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Gottestochter in 15/07/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

Predica

E timpul profetiilor biblice

Am asteptat cu nerabdare sa fac rezumatul profetiilor actuale, dupa ce am fost intr-o vacant de 2 saptamani…Cred ca mi-am ales acest timp cum nu se putea mai rau ca sa fiu plecat la tot ce s-a intamplat prophetic in peisajul geo-politic, doar in ultimile 2 saptamani. Ma gandesc ca as fi dat de bucluc daca rapirea ar fi avut loc in absenta mea, pentru ca uni din voi ar fi fost suparati dar nu cred ca odata ridicati in aer ar fi fost totusi o problema. Vreau sa comentez ce a postat un prieten la Facebook: “de-abia astept ca el (pastorul J.D) sa se intoarca; o, nu este adevarat, razboiul al treilea mondial este pe cale de a izbucni, rapirea este pe punctual de a avea loc si el s-a gasit sa-si ia vacanta tocmai acum”. Preferam ca rapirea sa se intample intai, dar mai suntem inca aici, dar nu stim pentru cat timp inca, nu stim pentru ca nu putem sa stim, nu putem sa stim pentru ca nimeni nu stie ziua sau ora. Va veni ca un hot in noapte, la o ora la care nu ne asteptam. Asa ca ce-ar fi sa stam ocupati asupra mesajelor, sa stam ocupati pana vine, sa predicam Evanghelia si sa-i atingem pe cei pierduti. Eu cred ca niciodata in istoria umana nu a fost mai urgent ca acum sa smulgem pe cat mai multi din flacarile iadului, cat mai este timp. Cred ca acea zi vine curand si foarte curand cand va fi prea tarziu.

Cred ca este mai curand decat oricine dintre noi ar putea sti, se poate intampla oricand, rapirea bisericii lui Cristos este iminenta si se poate intampla in orice moment, in orice secunda.

Daca m-ati intreba care este unul din motivele pentru care am inceput sa actualizez aceste profetii saptamanal, deja de 4 ani, este pentru ca Dumnezeu a vorbit inimii mele in 2006 si mi-a facut clar faptul ca trebuie sa incep sa fac aceste actualizari ale profetiilor saptamanal din cauza orei tarzii in care traim. Daca ma intrebati de ce trebuie sa fie asa este pentru ca trebuie, simplu spus sa-L cunoastem pe El si sa-L facem cunoscut in aceasta ultima ora, cand rascumpararea noastra se apropie. Cand vedeti ca toate aceste lucruri incep sa se adevereasca, cum Isus a spus in Luca 21:28: Când vor începe să se întâmple aceste lucruri, să vă uitaţi în sus şi să vă ridicaţi capetele, pentru că izbăvirea voastră se apropie”, atunci speranta mea a fost intotdeauna si este ca aceste profetii actualizate sa ajunga nu numai in Ierusalimul nostru pe care noi il vedem ca fiind insula Kaneohe (Hawaii), dar si in Iudea pe care noi o vedem ca fiind insulele apropiate si sa ajunga si in Samaria pe care noi o vedem ca fiind uscatul si in celalalte parti ale lumii care sunt restul lumii, cu ajutorul tehnologiei prin care Dumnezeu a folosit acesta mica biserica din Kaneohe sa raspandeasca aceste actualizari ale profetiilor. Lui i se datoreaza toata gloria si El a cules toata lauda pentru tot ce a facut, face si va mai face.

Eu cred ca Dumnezeu inca nu a terminat si ca are un plan pentru noi ca trup al bisericii si sunt nerabdator sa vad ce va face Dumnezeu in timpul care a mai ramas, caci vedem mereu ocaziile pe care ni le creeaza ca sa-L facem cunoscut. Sper ca aceste actualizari ale profetiilor sunt pentru voi o ocazie sa le dea oamenilor un raspuns acelei sperante care este in noi, pentru ca nu faceti nici o greseala, oamenii se tem foarte mult cand vad ce se intampla in lume, cand vad ce se intampla aici acasa in SUA, este foarte infricosator. Noi avem raspunsul, noi avem speranta, acea binecuvantata asigurare…

Pentru actualizarea de azi si pentru ca atat de multe s-au intamplat in absenta mea de la amvon, voi avea nevoie de 3 ore…nu, glumesc, nu-mi va lua atat de mult cum uni doresc, acesta pentru ca multi dintre voi sunt deja rafinati cu privire la profetii; nu spun aceasta dintr-un punct de vedere al mandriei, dar stiti ca ceea ce trebuie sa se adevereasca se va adeveri si cand se adevereste nu va zdruncina, nu va misca. Ceea ce vreau sa spun este ca atunci cand M. Mursi din Fratia Musulmana a castigat alegerile prezidentiale din Egipt, toti dintre voi ati stiut imediat unde sa va duceti la Cuvantul lui Dumnezeu: la Isaia 19. De ce!? Pentru ca intelegeti ca acesta profetie se adevereste acum in timp real, cu privire la Egipt.

Cand situatia in Siria sub Assad a mers de la rau la mai rau si din Homs spre Damascus toti ati stiut ca nu este vorba de Isaia 19 ci de Isaia 17. Sunteti foarte familiarizati cu acea profetie care se intampla acum.

Cand stirea a fost data ca Iranul nuclear sub Ahmadinejad are acum capacitatea de a lansa o racheta care sa ajunga pana in Israel, toti stiti ca este timpul implinirii profetiei lui Ezechiel din capitolul 38/39. Si cand Iranul afirma in mod satanic, si este satanic, ca Israelul trebuie sa dispara din lume nu va ganditi numai la Ezechiel 38 ci ganditi-va si la psalmul 83 in baza faptului ca este foarte posibil ca acea profetie in psalmul 83 sa fie implinita mai inainte din cauza acelor natiuni si grupuri de oameni care sunt enumerate in acea profetie…

Vreau sa va enumar cateva titluri de stiri recente pe care probabil deja le-ati auzit dar este ceva in ele si despre ele pe care Dumnezeu mi l-a pus pe inima si vreu sa va impartasesc voua acest lucru.

Vreau sa va citesc repede aceste titluri: Oficialitati inalte ale Iranului: “A sosit timpul ca Israelul/SUA sa dispara din lume”. Aceasta nu este surprinzatoare pentru ca in Islam, Israelul este numit satana cel mic iar SUA este numita satana cel mare. V-ati dat seama de aceasta?! (se adreseaza enoriasilor care sunt americani), sper ca ati avut o zi frumoasa de 4 iulie, aici in SUA unde noi suntem satana cel mare conform islamului. Inca o stire: “Iranul va distruge 45 de baze militare americane daca va fi atacat”. Ma intreb daca vreuna din acele baze este aici pe insula. “Iranienii ajuta pe Hezbollah sa construiasca tuneluri in Liban”, “Iranul testeaza rachete capabile sa loveasca Israelul”, “Iranul, Hezbollah vor apara Siria de atacuri”…uau…socant, nu!?...”Maturati-i de pe suprafata pamantului” – asa lanseaza Iranul o noua amenintare la adresa Israelului.

Cand citesc un astfel de titlu, ma intreb: deschid ei oare Biblia sa citeasca psalmul 83, caci suna asa de asemanator cu ce este scris in aceasta profetie, in acest psalm.

“Elicopterele Siriei ataca suburbiile damascului – cadavrele putrezesc pe strada”, “Turcia trimite repede jeturi cand avioane siriene se apropie de granita”, “Armata ruseasca va face 1000 de exercitii militare din iunie pana in octombrie”, Iranul: “Va fi razboi si noi vom castiga”. Aceasta ne aminteste de insasi profetia lui Isus in Matei 24: “Veţi auzi de războaie şi veşti de războaie, mai bine spus amenintari de razboaie. Chiar acum vedem ca acestea incep sa se indeplineasca. „Noii conducatori ai Egiptului promit ajutor palestinienilor“, Putin: “Rusia, recunoaste deja Palestina“, Assad spune ca “Siria este in razboi in timp ce luptele ajung in capitala”, “Armele chimice ale Siriei…”, moment, ce!? …Siria are arme chimice!? Da. Cat de in sigurnata sunt ele de gihadisti?! Acesta este titlul. De unde are Siria aceste arme chimice? O, de la un Sadam Hussein…si de la Iraq…si de aceea toata lumea trateaza Siria “cu manusi”. Nu este ca in Libia unde Gadafi a cazut relativ repede.

“Damascul lovit de cele mai grele lupte de la inceputul revoltelor”, “25 de rachete din Gaza, 150 in 6 zile”. Canalele de stiri!?...total tacute…complet tacute…chiar si Fox-News. Multumesc printului din Arabia Saudita, care detine o parte majoritara din actiunile acestui canal de televiziune, pentru ca a amutit vocea mediilor aici in SUA. Mama mia, daca Israelul ar fi reactionat in mod asemanator…o…toata comunitatea internationala ar organiza o intalnire de urgenta…acesta este psalmul 83, apropos.

“USA ingrijorata de un atacul israelian asupra Damascului”, si ei bine ar trebui sa fie.

„Ahmadenijad cheama la o noua ordine mondiala“…interesant…fara monopol nuclear…Israelul spune: „Ceasul ticaie dupa ce convorbirile cu Iranul au esuat“.

Vreau sa va spun ce mi-a pus Domnul pe inima cu privire la profetiile lui: 1) numitorul comun la toate aceste stiri este ca ele sunt exacte si precise, asa cum a spus Biblia ca se vor intampla si apropos toate aceste tituluri pe care le-am citit sunt doar din ultimile 2 saptamani si am petrecut o gramada de timp rasfoind prin aceste stiri ca sa le analizez bine.

Am realizat ca exista mereu acel om sceptic care va contrazice toate acestea, care va spune ca au existat mereu vesti de razboaie si astfel de lucruri care se intampla in lume; cand se vorbeste de cutremure toti sustin ca au fost si pe vremea lor, ca toti au sperat ca Domnul va veni in timpul vietii lor, si au dreptate…chiar apostolul Pavel a crezut ca ar putea fi in timpul vietii lui…acesta este numita doctrina iminentei; nu vom intra in amanunte din cauza lipsei de timp dar ajunge sa spun ca aceasta este dupa designul lui Dumnezeu ca fiecare generatie sa traiasca cu acea asteptare a iminentei intoarcerii Sale.

Oricum, cu tot respectul le spun scepticilor: in nici un caz! Acum haideti sa explic, nu a fost niciodata asa ca acum, studiez profetiile biblice de vreo 30 de ani si invataturile profetice biblice de cam tot atat timp si evenimentele pe care le vedem acum sunt de o maniera pe care omenirea nu le-a mai vazut vreodata. Nu ati fi putut citi astfel de stiri acum 10 ani, cu siguranta nu acum 20 de ani si in mod definitive nu ati fi putut citi aceste tituluri acum 50 sau 60 de ani pentru ca Israelul nici nu exista ca natiune atunci. Pe 14 mai 1948 s-a infiintat Israelul printr-un singur vot in NATO, a renascut. De atunci au inceput toate profetiile Bibliei sa accelereze, rotile au fost puse in miscare si atunci cred ca ceasul a inceput sa ticaie.

Spun aceasta pentru ca daca toate aceste lucruri s-au intamplat doar in numai 2 saptamani, ce detin urmatoarele 2 saptamani? 

Aveti in vedere si ca SUA arde pana la pamant, literalmente. Si nu am discutat nici despre falimentul nostru economic, national. Sa va dau o perspectiva si sa va cer umil sa luati acestea in consideratie: ne-am putea duce intr-o noapte la culcare ca sa ne sculam a 2-a zi intr-o lume care s-a schimbat peste noapte si nu va mai fi la fel vreodata, inainte de rapire. Pastore ne speri…bine…poate ca acasta este un lucru bun, poate ca este o teama buna pe care sa o aveti, o tema sanatoasa de Dumnezeu. Mai curand as speria pe cineva inspre cer decat sa flatez pe cineva inspre iad.

Un vers cunoscut pentru toti in Evrei 10:25, spune: “Să nu părăsim adunarea noastră, cum au unii obicei; ci să ne îndemnăm unii pe alţii şi cu atât mai mult, cu cât vedeţi că ziua se apropie.” Vreau sa ne uitam putin la acest vers uluitor caci este uluitor: in primul rand observati ca autorul capitolului “Evrei” indeamna cititorul sa nu paraseasca adunarea cum uni obisnuiesc sa o faca. Motivul pentru care subliniez acest lucru este pentru ca uni o fac chiar si acum in biserica de azi. Se epuizeaza cu privire la orice discutie cu privire la ultimele zile. A devenit o raritate sa gasesti o biserica, un pastor, un trup de credinciosi care sunt in flacari pentru Domnul, nerabdatori cu privire la intoarcerea Domnului si orice ati face, sa nu aduceti vorba de rapire…o atunci…ai crede ca ai deschis o sticla cu virusul Ebola…o nu, nu trebuie sa stim noi…o nu, nu ne e dat noua sa stim…Nu e!? Biblia mea spune ca trebuie sa stim si ca trebuie sa veghem ca atunci cand se va intampla sa nu ne ia pe nepregatite si noi vom fi gasiti credinciosi ca facem ceea ce ne-a chemat si ordonat Stapanul nostru sa facem cand se intoarce. Exista din pacate o apatie in biserica in ziua de astazi si din aceasta cauza este abandonata comunitatea in biserica si este asa de trist. Al 2-lea lucru pe care vreu sa-l subliniez este ca in locul obiceiului rau de a parasi adunarea in biserica suntem indemnati sa dezvoltam un obicei bun de a ne incuraja uni pe alti la biserica. Acest cuvant “a se aduna” poate fi tradus si mai bine din limba originala greaca prin cuvantul “a se asambla” . O sa va dau exemplul cu ceasul pe care il am la mana. Acest ceas functioneaza. Daca toate componentele ceasului, secundar, geam, bratara, etc. ar fi doar stranse la un loc, ceasul nu ar functiona, nu ar arata ce ora este. Deci partile componente nu sunt numai adunate ci sunt si asamblate impreuna. Vedeti unde vreau sa ajung cu acesta? Noi ne asamblam ca un trup impreuna, functionam. Noi slujim uni altora, ne incurajam uni pe alti. Nu stiu cum este cu voi, dar mie imi prinde mereu bine un pic de incurajare, cateodata doar o bataie pe umar, sau sa-mi spuna o sora sau un frate: ma rog pentru tine, ma rog pentru familia ta…atunci gandesc: multumesc, acum ma simt bine pentru o luna. Toti avem nevoie de incurajare… Exista un al treilea lucru asupra caruia vreau sa va atrag atentia…si observati ca ne este spus de ce obisnuim sa facem asa ceva, pentru ca vedem ca se apropie ziua. “Vedem” ca se apropie ziua. Aceasta ne duce la ultimul lucru asupra caruia vreau sa va atrag atentia …este cuvantul cheie referitor la ziua care se apropie, cuvantul cheie este “a vedea”, observati ca nu spune in timp ce noi credem ca ziua se apropie ci in timp ce vedem . In acest caz a vedea este a crede, care sustine intrebarea, “ce este ceea ce trebuie sa credem, care ne va face sa credem? Raspuns: toate aceste lucruri pe care noi le vedem acum. Ce vedem acum?! Ma bucur ca intrebati: Siria cade, Israel prospera, Iranul ameninta, Rusia se pozitioneaza, America este in declin si Islamul domina. Si toate se intampla in concert una cu alta, lucru care le face unice pentru timpul nostru, pentru zilele noastre, pentru generatia noastra si ne deosebeste de generatiile de dinainte. Nici o generatie nu a vazut toate aceste lucruri adeverindu-se ca acum. Ar putea fi astazi ziua? Cu siguranta ca ar putea fi pentru ca Biblia ne spune asa. Nu este nimic ce trebuie sa se intample inainte ca rapirea sa aiba loc. Psalmul 83 nu trebuie sa se intample. Incepe sa se adevereasca, este la inceput, dar nu trebuie sa se adevereasca. Isaia 17 nu trebuie sa se intample, Isaia 19 (Egiptul) nu trebuie sa se intample, Ezechiel 38 cu siguranta nu trebuie sa se intample, nimic nu trebuie sa se intample. Rapirea poate avea loc cum ai bate din palme…la o ora la care nu te-ai astepta. Isus a spus in Ioan 14:29: “Şi v-am spus aceste lucruri acum, înainte ca să se întâmple, pentru ca atunci când se vor întâmpla, să credeţi.”

Daca tot ce v-am spus va face sa va simtiti si mai nerabdatori, atunci este minunat. Laudat sa fie Dumnezeu pentru aceasta. Dar daca nu sunteti nerabdatori atunci va implor…sa chemati Numele Domnului acum, pentru ca nu mai este timp. Romani 10:13 spune: “Fiindcă „oricine va chema Numele Domnului va fi mântuit.” Toti, stiti ce inseamna toti!? Nu trebuie sa fiu cel mai inteligent ca sa explic ce inseamna toti, uitati-va in original, inseamna toti, toti cei care vor chema Numele Domnului vor fi salvati. Nu este Voia Domnului ca vreunul sa piara, ci ca toti sa vina la o cunostinta salvatoare a lui Isus Cristos. Daca sunteti astazi aici si aveti cea mai mica urma de indoiala, trebuie sa faceti ceva in legatura cu aceasta. Nu intarziati. Riscul este prea mare, pentru ca nu stiti. Va voi da o sansa inainte ca sa plecati azi de aici sa faceti o intelegere cu Dumnezeu, daca asta este nevoie sa faceti astazi. Poate pentru uni din voi, ca credinciosi, trebuie sa faceti de asemenea o intelegere cu Dumnezeu. A, sunteti salvati, slava Domnului pentru aceasta, mergeti cu Dumnezeu de un numar de ani, slava Domnului pentru aceasta. Dar ma intreb si-au facut loc anumite lucruri in vietile voastre care nu apartin acolo!?; ele trebuie sa plece, sunt anumite lucruri in viata voastra crestina pe care nu le controlati ci va controleaza ele pe voi!? Si care va retin din a da drumul acestei lumi si lucrurilor acestei lumi?! Trebuie sa le dati drumul, puneti-le deoparte si pregatiti-va. Nu, nu pregatiti-va, este foarte tarziu sa va pregatiti, trebuie sa fiti gata, nu e timp sa va pregatiti…Acest lucru este valabil pentru mireasa lui Cristos, nu e timp sa va pregatiti, trebuie sa fiti gata pentru ca plecam acum. Aceasta lume nu este casa noastra, doar trecem prin ea. Haideti sa ne rugam: “…”

Am descoperit scrisori cu privire la vremea sf. date de Dumnezeu unor profeti, cine doreste sa le cunoasca sa-mi scrie la:[email protected]
Adăugat în 20/07/2012 de Gottestochter
Statistici
  • Vizualizări: 2549
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 1
Opțiuni