Cain de la YAHWEH sau de la Sarpe ?
Autor: AUREL MUNTEANU  |  Album: fara album  |  Tematica: Doctrină
Resursa adaugata de Anabaptistul in 27/10/2011
    12345678910 0/10 X
Draga Domnule Aurel Munteanu:
Biblia are un mesaj foarte clar,dar problema este ca dumneavoastra nu aveti descoperirea.
Inainte de a vorbi impotriva a ceea ce Dumnezeu a vorbit in aceasta generatie,vreau sa va spun ca in 1 Ioan 3 cu 12 Biblia spune: Cain era de la cel rau.
Deci este clar ca nu este fiul lui Dumnezeu.
Si inca ceva:Dumnezeu a trimis un profet prin care a clarificat toate aceste lucruri,dar la fel ca in toate timpurile,foarte putini vor vedea aceasta.Domnul sa aiba mila.
Adăugat în 27/01/2013 de scoartamircea
Draga Mircea ideea cu Cain nu e descoperire prin Branham , e o chestie care circula inca din vechime prin poporul evreu. Eu sunt familiarizat cu branhamistii si invataturile lor .

Textul spune clar : Adam s-a impreunat cu Eva si ea ramane insarcinata si naste un baiat.

Eu vorbesc din ce sta scris. Daca imi vii cu parerea unuia care are descoperire si contrazice ce ni sa last scris , amandoi inseamna ca aveti probleme , nu cu mine ci cu afirmatia enuntata in Gen.4.1. .

Cat despre M.W.Branham cititi cartea : Pasi pe nisip (din pacate nu e disponibila in limba romana ) , si lasati pe Duhul Sfant sa va vorbeasca . Cu respect - aurel.
Adăugat în 27/01/2013 de Anabaptistul
...cum adica; calaretul sarpelui ''a intrat la Eva'' si s-a culcat cu ea si a ramas insarcinata?Sa ne aducem aminte, caci Edenul, era un loc absolut pur, in care erau numai cei doi[Adam si Eva] ,doar Dumnezeu,venea, statea de vorba cu ei,partaseau impreuna.]Cine? scrie asemenea aberatii?Dumnezeu, ar fi permis sarpelui sa vina in gradina Edenului?Atunci nu mai era Eden. Daca ar fi permis asa ceva absolut totul se naruieste! Sa ne aducem aminte, caci Ingerul i-a petrecut cu sabia pe cei doi[ Adam si Eva] , ca sa nu se mai intoarca in locul curat Eden, in care ei traiau inainte de a pacatui. Eva, n-a plecat insarcinata din Eden!.Cunoasterea lor biologica , a avut loc in afara Edenului, cind erau lipsiti de slava Domnului!Abia atunci putea fi creat Cain , fiind fiul neascultarii ,sortit sa fie simbolul pacatului , al neascultarii.Daca Dumnezeu ar fi ingaduit ''a se pacatuii in interiorul Edenului, ar fi partas la marea minciuna ,a sarpelui,ar fi complice cu el.Ce mizerii se scriu si inca se mai si sustin.Nu degeaba zice Bibilia;sa ne revenim in fire dumnezeiasca!
Adăugat în 28/01/2013 de sanda_tulics
Statistici
  • Vizualizări: 2792
  • Comentarii: 3
Opțiuni