Viata in Culori
Autor: Cosmin Pascu  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Alexandro in 09/01/2009
    12345678910 0/10 X
Suntem in Secolul 21, iar in spatele fiecarei culori se afla o persoana. Fiecare persoana este diferita, avand capacitatea de a produce lucruri extraordinare. Technologia si Educatia acestui secol ne ofera posibilitatea de a investii in ceea ce dorim sa indeplinim in viitorul apropiat. Totusi, cu cat devenim mai sofisticati, cu atat mai mult vom adauga o tensiune electrica in viata pe care o traim inaintea lui Cristos. Omul este uneori un cameleon perfect! Acesta stie cum sa-si schimbe culoarea intaintea altor oameni.

Schimbarea la fata
Intentia si constinta noastra este de a ne ndrepta spre Isus atunci cand ne referim la schimbarea la fata. Nu am sa ma ocup asupra acelui eveniment in care Cuvantul lui Dumnezeu, ni-L prezinta pe Isus intr-o forma diferita. In acest articol asi dori sa va invit la usa problemelor interioare ale fiecarui om. Experientele multora sunt foarte obscure atunci cand ne referim la divort, violenta; etc. Fiecare caz in parte, daca nu este rezolvat cu dragoste si smerenie, va ajunge la inchiderea mintii si a inimii fata de cei care doresc sa rezolve problemele vietii tulburatoare. Asa cum putem observa in imaginea de mai sus, viata nu este reprezentata doar in alb si negru, ci dinpotriva, aceasta este plina de culori. Fiecare am trecut, sau chiar trecem prin aceste dificultatii interioare. Datorita acestor dificultati, fiecare am ales sa devenim un camelon. Prin aceasta decizie, ne schimbam culorile mintii , in special atunci cand suntem intampinati de pastor sau de cei care ar trebui sa aiba o anumita responsabilitate asupra noastra. Astfel de reactii nu le vei intalnii in Metro sau Selgor, nici nu le vei intalnii pe rafturile magazinelor artificiale ale cosmeticii exterioare. Acestea se gasesc in interiorul mintii si inimii umane, care nu pot fi patrunse de specialisti, ci doar de Dumnezeu.

Care este Psalmul tau:
In aceste momente ale inchisorii interioare, avem nevoie de Dumnezeu. El este Calea, Adevarul si Viata, iar pentru fiecare crestin care trece prin incercarile vietii, este important sa venim inaintea lui Dumnezeu, deoarece noi nu suntem singur sau uitati pe acest pamant. Va invit sa prezentatii mai jos un Psalm care v-a ajutat in aceste momente grele ale vietii.

Dumnezeu vorbeste, tu?
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 2225
  • Export PDF: 2
Opțiuni