Marea nevoie de Duhul Sfant
Autor: Charles Spurgeon  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de BenHur in 30/01/2008
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 4 voturi
Daca nu avem Duhul Sfant, mai bine am inchide bisericile, am bate usile in cuie, am pune o cruce neagra pe ele si am striga: \"Doamne, ai mila de noi!\". Daca voi, lucratorii spirituali, nu aveti Duhul lui Dumnezeu, mai bine nu ati predica, iar voi, oameni buni, mai bine ati sta acasa.

Cred ca nu vorbesc prea dur cand afirm ca o biserica fara Duhul Sfant este mai degraba un blestem decat o binecuvantare. Daca nu ai Duhul Sfant, draga lucratorule crestin, afla ca stai in calea altcuiva -esti intocmai ca un pom fara roade, ocupand un loc in care ar putea creste un alt pom roditor. Aceasta este o lucrare solemna; Duhul Sfant sau nimic -si mai rau decat nimic- moartea si condamnarea pentru o biserica ce nu tanjeste dupa Duhul, plangand si gemand pana ce Acesta se vede la lucru in mijlocul ei. El este aici; n-a plecat nicaieri de cand a fost lasat la Cincizecime. Deseori El este indurerat si intristat, pentru ca este gelos si sensibil, unicul pacat de neiertat tine de Persoana Lui binecuvantata.

De aceea sa cautam sa fim foarte atenti cu El, umbland smeriti inaintea Lui si asteptandu-L cu ardoare -indepartand din viata noastra orice L-ar impiedica sa locuiasca in noi si sa fie cu noi pe vecie. Fratilor, pacea sa fie cu voi si in duhul vostru!
Foarte frumos si ziditor acest eseu. Domnul sa ne ajute sa traim si sa lucram intotdeauna calauziti de Duhul Sfant
Adăugat în 04/03/2008
Duhul Sfant
mda...adevarat..Doamne ajutane sa staruim cat mai mult dupa Duhul Sfant
Adăugat în 05/03/2008
Duhul Sfant
...oare reformatori Hus,Luther si alti or fi avut botezul cu Duhul Sfant?...daca da...or fi vorbit oare in limbi?...caci despre asta istoria reformei nu spune nimic.Cine ar putea nega aceasta mare trezirew spirituala si cine ar pute spune ca nu a fost lucrarea Lui D'ZEU???
Totusi aceste nu au vorbit in limbi!!!
Adăugat în 24/05/2008
pai e clar ca si ei au avut Duhul Sfant dupa cum au predicat
nu tiai dat seama :))?
Adăugat în 28/03/2011 de sammmy21
Aşa-i, Duhul Sfânt nu înseamnă să vorbeşti pe placul oameniilor ca ei să vină la biserică ca la spectacol şă te aplaude ,Duhul Sfânt înseamnă să predici evanghelia pe limba ta care ai primit-o şi să zici oamenilor păcatele lor şi ei să se pocăiască şi dacă adevărul nu este predicat în adunare , mai bine să stai acasă să citeşti Biblia că acolo aflii tot adevărul care te face liber în Hristos.
Limbile au fost deja împărţite acum Duhul Sfânt doar ne împuterniceşte să vorbim oameniilor despre Isus Hristos ,ce îi aşa greu de înţeles că noi deja vorbim o limbă dată de Duhul Sfânt la Cincizecime şi nu ne trebuie prea multe limbi de vorbire dacă nu avem cui să vorbim pe alte limbi noi avem nevoie de curaj şi bucurie ,de puterea Duhului Sfănt.Doamne ajută-ne!
Adăugat în 02/06/2012 de Crestina_64
Statistici
  • Vizualizări: 7393
  • Export PDF: 13
  • Comentarii: 5
Opțiuni