Cum să faci față unei probleme, pe care nu o poți rezolva, și pe care nu o poți îndura?
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 15/09/2019
    12345678910 0/10 X

“Pot totul în Hristos, care mă întăreşte.” (Filipeni 4:13)

 

 

Când Pavel vorbește: “Pot totul,” este încrederea în sine. Dar apoi el spune: “în Hristos, care mă întărește,” și aceasta – credința în Dumnezeu. El recunoaște, că relația lui cu Dumnezeu – mijlocul lui tainic, care îl întărește. Permite-I Domnului, să te întărească în viață, și atunci când treci prin numeroase greutăți, pe care ți le trimite.

 

Mulți oameni necredincioși au o voință tare și își pun o notă mare la auto-evaluare; ei se încred în puterile proprii, și în abilitățile din interior. Dar la urma urmei, ei se întâlnesc cu problema, pe care nu sunt pregătiți s-o întâlnească. Este ceva, care întrece limitele puterii umane. Există obstacole, pe care le putem depăși, doar dacă vom avea ceva mult mai mult, decât o atitudine pozitivă despre noi înșine. Aceste probleme cer o credință hotărâtă și neclintită în Domnul Dumnezeu. Când te întâlnești cu problema, pe care n-ai putere s-o depășești, putem alege din două variante. Prima constă în aceea, că te poți întoarce după spatele întărit, al acelor lucruri, pe care le-ai obținut în viață. Pentru omul necredincios, este singura variantă, căci crede că n-are mai mult cui să se adreseze după ajutor. El are doar încrederea în sine, dar greutățile, în calea lui, întrec abilitățile lui, de aceea, el trebuie să fugă de ele. Iar dacă ești creștin, ai o altă alegere. Poți să apelezi la Dumnezeu, să te apropii de El și să crezi că El va face vreo minune. El – Dumnezeul, Care este în stare să facă imposibilul pentru tine. Nu este de mirare, că Pavel a zis: “Pot totul în Hristos, care mă întărește.” El știa, că împreună cu Dumnezeu prezintă o putere, pe care este imposibil s-o biruiești! Încrede-te, precum Pavel, în Domnul Iisus Hristos, Care are putere să facă imposibilul pentru tine! Fie ca imposibilul să devină posibil pentru tine, prin Iisus Hristos, dacă este voia Lui Dumnezeu să aibă loc aceasta!

 

Fie ca rugăciunea ta să fie:

Dragul meu, Domnul Iisus! Tu ești Stăpânul, Tu deții puterea absolută asupra tuturor! Întărește-mă în greutățile vieții mele, Care Îți sunt cunoscute. Dacă dorești, rezolvă-mi problemele, cu puterea Ta! Cred, că Tu cunoști mai bine, când și cum să faci aceasta. În numele Lui Iisus Hristos te rog, amin!

 

Traducere: Repalov Veaceslav  

Autor: Igor Opinca

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 509
Opțiuni