Se merită să te căsătorești, dacă acum sunt vremurile cele din urmă???
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 21/08/2019
    12345678910 0/10 X

 

Scriptura nu interzice aceasta. Ci dimpotrivă, Biblia ne spune, că diferiți învățători mincinoși, în aceste zile, vor interzice oamenilor să se căsătorească: „Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credinţă, ca să se alipească de duhuri înşelătoare şi de învăţăturile dracilor, abătuţi de făţărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnaţi cu fierul roşu în însuşi cugetul lor. Ei opresc căsătoria şi întrebuinţarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulţumiri de către cei ce cred şi cunosc adevărul.” (1 Timotei 4:1-3) O dovadă a credinței – întemeierea unei familii în zilele din urmă!

 

Hristos de asemenea a zis: În adevăr, cum era în zilele dinainte de potop, când mâncau şi beau, se însurau şi se măritau până în ziua când a intrat Noe în corabie şi n-au ştiut nimic, până când a venit potopul şi i-a luat pe toţi, tot aşa va fi şi la venirea Fiului omului (Domnul Iisus).

El nu a poruncit să ne înfrânăm de la căsătorie, atunci când așteptăm venirea Lui! El ne-a poruncit să Veghem, ci nu să fim preocupați doar de nevoile noastre pământești!

 

De aceea, zidește-ți viața, așa încât, dacă va veni El mâine – să fii pregătit(ă), sau dacă nu va veni în timpul vieții tale pământești – totuși indiferent de toate acestea – să trăim viața cu demnitate, și să lăsăm după noi roade vrednice pentru slava Lui Dumnezeu.

 

Autor: Igor Opinca

Traducere: Repalov Veaceslav

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 447
  • Export PDF: 3
Opțiuni