Modalitatea de a trăi liniștit și în siguranță
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 10/07/2019
    12345678910 0/10 X

 

„Căci împotrivirea proştilor îi ucide

şi liniştea nebunilor îi pierde,
dar cel ce m-ascultă va locui fără grijă,
va trăi liniştit şi fără să se teamă de vreun rău.”

(Proverbe 1:32-33)

 

Cei care nu primesc înțelepciunea, sfaturile și mustrările ei, vor avea parte în viitor de necazuri și de nenorociri, care vor fi nu atât pedepsele din partea Domnului, cât consecințele firești ale acțiunilor nechibzuite, pe care le-au întreprins. (Proverbe 1:31-32)

 

Dacă necazurile, care s-ar fi putut evita, îi vor ajunge pe cei neînțelepți, atunci, cel care ascultă cuvântul Înțelepciunii, omul care are un respect deosebit față de Dumnezeu, care se lasă călăuzit de El, va trăi în siguranță și liniștit, fără să se teamă de vreun rău!

 

Dorești să trăiești în siguranță, să fii protejat(ă) în mod deosebit de Tatăl Ceresc?

 

Fă-ți un obicei, încredințează-I Domnului toate lucrările tale! Învață-te, ca atunci când te scoli dimineața, în primul rând, să deschizi ușa larg și să-I permiți Dumnezeului atotânțelept să intre în ziua, pe care ți-a dat-o! Fă din Cuvântul Lui Dumnezeu sfătuitorul tău, primește mustrarea, și supune-te învățăturii, pe care ți-o dă Înțelepciunea! Aceasta este o modalitate de a trăi în siguranță în această lume și fără ca să-ți fie frică de vreun rău!

 

  • Doamne, ajută-mă să nu fiu prost (proastă), să nu fiu un nebun(ă), care este mulțumit(ă) cu stare duhovnicească în care este, care nu dorește să urmeze înțelepciunea Ta! Doresc să am o ureche care Te ascultă! Iau decizia să încep ziua cu răgăciune înaintea Ta, Tatăl meu, ca să fiu călăuzit de înțelepciunea Ta, și toate treburile zilei să fie marcate de ștampila prezenței Tale, de eliberare de la îngrijorări! În numele Lui Iisus Hristos. Amin.

 

 

Traducere: Repalov Veaceslav

Autor: Igor Opinca

 

 

„... dar cel ce m-ascultă va locui fără grijă,
va trăi liniştit şi fără să se teamă de vreun rău.” (Proverbe 1:33)

 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 578
  • Export PDF: 3
Opțiuni