Un element foarte important, atunci când te pregătești pentru încercări
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 22/06/2019
    12345678910 0/10 X

(Daniel 6:10,16) 'Când a aflat Daniel că s-a iscălit porunca, a intrat în casa lui... şi de trei ori pe zi îngenunchea, se ruga şi lăuda pe Dumnezeul lui, cum făcea şi mai înainte... Atunci, împăratul a poruncit să aducă pe Daniel şi să-l arunce în groapa cu lei. Împăratul a luat cuvântul şi a zis lui Daniel: „Dumnezeul tău, căruia necurmat Îi slujeşti, să te scape!”'

 

Un element foarte important, atunci când te pregătești pentru încercări – dorința noastră, să ne închinăm înaintea Lui Dumnezeu, într-un loc unde suntem de unii singuri, doar cu Dumnezeu, când nimeni nu ne vede, sau probabil ne privesc fără să știm, precum l-au privit pe Daniel!

 

Acela care evită închinarea personală, probabil presupune, că atunci când va veni vremea încercărilor dificile, el sau ea vor trece totul cu succes. Un astfel de om gândește: „Când vor veni încercări în viața mea, nu voi cădea cu fața în nămol.” Vei cădea cu fața în nămol, dacă nu te-ai învățat în fiecare zi să nu cazi în nămol, fără încercări, dacă n-ai trăit cu seriozitate înaintea Lui Dumnezeu, până la momentul, când au venit încercările. Dacă ești un astfel de om, atunci când vor veni încercările, nu le vei putea trece cu succes: în timpul încercărilor nu se naște caracterul, ci se manifestă. Încercările dificile, îți vor arăta ceea ce este în interiorul tău, nimic nou nu vor crea în noi.

 

De aceea, folosește orice oportunitate, pentru ca să te închini înaintea Lui Dumnezeu, la tine acasă!

 

Probabil, te gândești: „Dar El nu se așteaptă de la mine, ca eu să trăiesc o viață sfântă în împrejurările mele – acum, pur și simplu, n-am timp să mă rog, n-am timp să citesc Biblia, vremea mea nu a venit încă. Dar când va veni, eu desigur, voi fi gata pentru totul.” Nu, nu vei fi. Dacă n-ai folosit pentru ca să te închini înaintea Lui Dumnezeu orice oportunitate, atunci când vei face lucrarea, nu vei fi nici tu bun la nimic, ba încă vei încurca foarte mult pe aceia care vor fi lângă tine.

 

„Cursul luptătorului tânăr,” misionarul îl trece, atunci când este singur, doar cu Dumnezeu!

 

Zidește-ți închinarea înaintea Lui Dumnezeu, în viața ta personală, și atunci, când Dumnezeu te va duce undeva, vei fi gata pentru toate lucrurile, pentru că în viață, când ai fost doar tu și Dumnezeu, atunci când nu te-a văzut nimeni, în afară de Dumnezeu, te-ai pregătit în cel mai bun mod, pentru o viață înaintea ochilor oamenilor, și atunci vei trece orice încercare cu succes! Dumnezeu să te binecuvânteze!

 

  • Doamne, ajută-mă, să trec cu succes „Cursul luptătorului tânăr” atunci când suntem doar noi doi! În numele Lui Iisus Hristos te rog, amin.

 

Traducere: Repalov Veaceslav

Autor: Igor Opinca

 

 

Cele mai bune locuri în lume.

 

La pieptul Domnului

(Ev. după Ioan 13:25)

 

Pe umerii Domnului

(Ev. după Luca 15:5)

 

 

Pe mâinile Lui

(Isaia 49:16)

 

Sub ocrotirea Celui Preaînalt

(Psalmul 91:1)

 

La picioarele Lui Iisus

(Ev. după Luca 10:39)

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 438
  • Export PDF: 3
Opțiuni