Nu stingeți duhul
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Atenționări și sfaturi
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 06/05/2019
    12345678910 0/10 X

Un îndemn pentru toate surorile!

 

1 Tesaloniceni 5:19 „nu stingeți duhul.”

 

Dacă ignori toate îndemnurile Duhului Sfânt, Care te îndeamnă să ai o relație strânsă și apropiată cu Tatăl Ceresc, atunci aceasta arată că ai făcut o alegere greșită și este primul pas, care te va duce spre împietrirea inimii tale. Poți cât dorești să-ți investești tot timpul tău, pentru a face fapte bune, pentru ca să-i binecuvântezi pe ceilalți, și chiar să faci din tot sufletul tău lucrarea creștină. Dar dacă renunți să-ți investești timpul, pentru ca să te rogi Tatălui, dacă renunți să cauți fața Lui, sau să pătrunzi în Cuvântul Lui, atunci nu vei avea putere, vei fi speriată, vei fi o persoană apăsată, și la urma urmei vei ajunge jertfa diavolului. Doar cunoașterea personală a Tatălui nostru Ceresc este unica cale, pentru ca să te pregătești să treci prin vremurile grele și dificile din viața ta.

 

Deci, „în sârguinţă, fiţi fără preget. Fiţi plini de râvnă cu duhul. Slujiţi Domnului.” (Romani 12:11) Mâna Domnului trebuie să fie cu voi, dragi surori, pentru ca să vă ajute în toate!

 

 

  • Doamne, Stăpânul nostru! Binecuvântează-mă ca să mă apropii de tine, să nu mă lenevesc, când este nevoie de muncă grea, ci să te slujesc, cu un duh plin de râvnă. Focul pe care mi l-ai dat, ajută-mă ca să nu se stingă vreodată! Te rog pentru toate acestea în numele Lui Iisus Hristos, amin.

 

 

Traducere: Repalov Veaceslav

Autor: Igor Opincă



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 647
  • Export PDF: 3
Opțiuni