Voi – martorii mei
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 30/03/2019
    12345678910 0/10 X

Isaia 43:12 “... voi Îmi sunteţi martori... ”

 

Pe timpul domniei lui Ioram, Iuia, Ioahaza și Ioaz în Israel era prooroc ucenicul și urmașul lui Ilie, pe nume Elisei. Foarte multe minuni prin puterea Lui Dumnezeu, și pentru binele poporului, a făcut acest rob a Lui Dumnezeu. Viața lui nu a fost o minune mai mică. Minunile și predicile, s-au făcut un singur trup cu modul lui de viață, încât femeia-sunamită bogată, când l-a văzut, a zis că este un om sfânt: ‘Ea a zis bărbatului ei: „Iată, ştiu că omul acesta care trece totdeauna pe la noi este un om sfânt al lui Dumnezeu.’ (2 Împărați 4:9)

 

Fără îndoială, că frumusețea sfințeniei lui Elisei lumina în chipul lui. Iar sunamita, prin simțământul ei de femeie a observat în chipul lui Elisei, în comportamentul lui, o pată cerească, strălucirea prezenței Lui Dumnezeu.

 

Gândește-te, dar ce observă oamenii, când privesc la comportamentul și viața ta? Sfințenia este o calitate, care te deosebește de ceilalți oameni, precum a fost în cazul lui Elisei?

 

 

“Urmăriţi pacea cu toţi şi sfinţirea, fără care nimeni nu va vedea pe Domnul.” (Evrei 12:14)

 

 

Dragul meu Dumnezeu! Ajută-mă să urmăresc pacea cu toți și sfințirea! Ajută-mă precum Elisei, să te oglindesc pe Tine, prin viața mea, să fiu o scrisoare a Lui Hristos, citită și cunoscută de toți! (2 Corinteni 3:2,3) În numele Lui Iisus Hristos te rog, amin.

 

Traducere: Repalov Veaceslav

Autor: Igor Opincă

 

“Dacă între tine și lume, nu există vreo deosebire vizibilă, atunci să fii convins(ă), că nu există nici vreo deosebire, care nu poate fi văzută cu ochii!” Charles Spurgeon



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 512
  • Export PDF: 3
Opțiuni