TIMPUL NU VINDECĂ
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Atenționări și sfaturi
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 16/03/2019
    12345678910 0/10 X

(Ieremia 8:15) “Aşteptam pacea, şi nu vine nimic mai bun; o vreme de vindecare, şi iată groaza!”

 

Există o părere răspândită pe larg, că timpul vindecă rănile. Îți vor spune: “Ia-te în mâini, zâmbește și așteaptă-ți ceasul.”

 

Uneori apare suspiciunea, că toate aceste cuvinte frumoase aparțin oamenilor, cărora suferința mare nu le este cunoscută. Ele sună frumos, dar nu seamănă a adevăr. Timpul nu vindecă ceva. Să vindece poate doar Dumnezeu. “Eu sunt Domnul, care te vindecă.” (Exod 15:26) Proorocul Ieremia a rugat: Vindecă-mă Tu, Doamne, şi voi fi vindecat; mântuieşte-mă Tu şi voi fi mântuit, căci Tu eşti slava mea! (Ieremia 17:14)

 

Dacă sufletul tău suferă, atunci cu timpul suferințele se vor mări. Suferințele nu vor trece, orice n-ar spune calendarul. Desigur, cu timpul suferințele care ies la iveală pot fi scoase afară. Dar când te gândești puțin la ele, atunci din nou durerea se mărește, și deseori este mai mare decât a fost în trecut. Timpul nu vindecă, el ne învață, că nu trebuie să crezi, că “totul va trece de sinestătător!” De aceea, e timpul să-L cauți pe Dumnezeu!

 

Domnul să te vindece, să-ți dea pace interioară, și să-ți întărească speranța, pentru ca să nădăjduiești în lucrurile mai bune!

 

“Domnul să te călăuzească neîncetat, să-ți săture sufletul chiar în locuri fără apă şi să-ți dea din nou putere mădularelor tale; să te facă ca o grădină bine udată, ca un izvor ale cărui ape nu seacă.” (Exod 58:11) În numle Lui Iisus Hristos, amin.

 

Traducere: Repalov Veaceslav

Autor: Igor Opincă

 

TIMPUL NU VINDECĂ!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 395
  • Export PDF: 3
Opțiuni