EL POATE SĂ-I AJUTE PE CEI CE SUNT ISPITIȚI
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Atenționări și sfaturi
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 06/03/2019
    12345678910 0/10 X

Evrei 2:18 “Şi prin faptul că El Însuşi a fost ispitit în ceea ce a suferit, poate să vină în ajutorul celor ce sunt ispitiţi.”

 

 

Fiecare dintre noi, nu o singură dată a avut parte de situații, când se părea că nu există scăpare. Puterea proprie s-a epuizat, iar oamenii de parcă s-au depărtat de tine. Anume în așa situații, ni se oferă ocazia specială, de a experimenta harul Lui Dumnezeu și grija Lui în acțiune. El poate să rezolve orice problemă. Întotdeauna la vremea potrivită, și întotdeauna spre binele nostru.

 

De ce Domnul Iisus poate să te ajute? El poate să-I ajute pe cei, care trec prin ispite, deoarece El de asemenea a suferit, și a fost ispitit în toate felurile! Cine nu a trecut prin întristări și suferințe, nu poate să-l înțeleagă pe alții, care trec prin așa ceva. Dar Iisus îți cunoaște întristările. El a fost ispitit în așa fel ca tine. Iar din cauza că știe, ce fel de ajutor ai nevoie, poate să te ajute!

 

“Binecuvântat să fie Domnul, care zilnic ne poartă povara, Dumnezeu, mântuirea noastră!” (Psalmii 68:19) Slavă Ție Doamne, că zilnic îmi porți povara, și mă salvezi! În numele Lui Iisus Hristos, amin.

 

Traducere: Repalov Veaceslav

Autor: Igor Opincă

 

Iisus - Calea

Se întâmplă, că în viață totul se distruge. În așa momente, cel mai important lucru este, să nu-ți distrugi relația personală cu Dumnezeu. Ține-te de El, orice ar fi.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 470
  • Export PDF: 3
Opțiuni