CINE SURPĂ UN ZID, ACELA VA FI MUȘCAT DE UN ȘARPE
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Atenționări și sfaturi
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 27/02/2019
    12345678910 0/10 X

O femeie indiană, care dresa șerpi, în Bombei a făcut o prezentare la circ cu un șarpe. Când femeia se apropia de șarpe, el se îndepărta de ea; când ea se depărta – șarpele se ducea după ea; când îl privea țintă, șarpele se făcea plat și se culca fără să se miște. Uneori șarpele scuipa cu venin, și de asemenea își deschidea gura lui groaznică, pregătindu-se să atace femeia. Dar ea îndată îl lua cu mâna, și îl oprea cu privirea sa, iar șarpele se comporta de parcă nu avea suflare în el și de parcă era mort. Iar apoi îl întorcea în toate părțile și îl arunca la picioarele ei.

 

Publicul o aplauda și îi arunca acestei tinere, buchete cu flori. Într-un moment ea s-a aplecat, pentru ca să ridice buchetul frumos cu flori, și deodată a sărit în sus strigând tare: șarpele a mușcat-o. Peste câteva minute femeia a căzut, și a murit chinuindu-se foarte tare. A murit precum mor multe jertfe ale răului, din cauza că erau legate de el.

 

Păcatul, pe care mulți oameni îl iubesc, și se joacă cu el, este precum acest șarpe foarte veninos. El va distruge sufletul și trupul, cu veninul său groaznic, dacă nu îl vei lăsa. Nu poți să te joci cu păcatul, “surpând zidul” pe care l-a zidit Dumnezeu. Biblia ne spune: “…cine surpă un zid va fi muşcat de un şarpe.” (Eclesiastul 10:8)

 

“Partea mea, Doamne, o spun, este să păzesc cuvintele Tale…Mă grăbesc şi nu preget să păzesc poruncile Tale.” (Psalmii 119:57,60) Poți să spui astfel despre tine?

 

Îți mulțumesc Doamne pentru avertizare, că păcatul distruge. Ajută-mă să nu “distrug zidul”, să nu ies în afara limitelor, pe care le-ai stabilit, ci să mă grăbesc și să nu preget să împlinesc poruncile Tale! Aceasta este partea mea! În numele Domnului Iisus Hristos te rog, amin.

 

Traducere: Repalov Veaceslav

 

Pentru ce arde inima ta?

 

 

 

 

  

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 943
  • Export PDF: 3
Opțiuni