VRĂJMAȘUL POATE SĂ-ȚI FOLOSEASCĂ DORINȚELE
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Atenționări și sfaturi
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 20/02/2019
    12345678910 0/10 X

“Femeia a văzut că pomul era bun de mâncat şi plăcut de privit şi că pomul era de dorit ca să deschidă cuiva mintea. A luat deci din rodul lui şi a mâncat… (Geneza 3:6)

 

Două feluri de arme foarte puternice, pe care vrăjmașul le poate folosi împotriva ta – pofta firii pământești și pofta ochilor. Satana a folosit împotriva Evei, ambele arme. Ea a văzut că “pomul era bun de mâncat”. Aceasta – pofta firii pământești. El a apelat la foamea ei. Foamea – o nevoie, care nu este păcătoasă, pe care a dat-o Dumnezeu. Dar vrăjmașul a amăgit-o, prin faptul că a îndemnat-o să-și potolească foamea, printr-un mijloc rău. Eva putea să-și potolească foamea prin orice altă roadă din grădină, dar șarpele a convins-o să mănânce fructul anume din pomul cunoștinței binelui și răului.

 

Ai vreo nevoie, care nu este rea? Te ispitește vrăjmașul să-ți potolești foamea prin plăceri interzise? Trebuie să ținem minte, dacă vom încerca să ne potolim foamea prin mijloace interzise de Dumnezeu, atunci la urma urmei, doar ne vom face rău. De exemplu, toți avem nevoie de relații intime și afecțiune, dar, dacă vom permite ca această nevoie să ne ducă la imoralitate, atunci vom face un mare rău și vom păcătui împotriva Lui Dumnezeu (Geneza 39:9). Probabil, îndată vom primi împlinire, dar la urma urmei, ne vom distruge. Nu permite ca cel viclean să te ademenească pe calea păcatului – iar el cu siguranță va încerca să facă aceasta. Păzește-te, găsindu-ți adăpost în Cuvântul Lui Dumnezeu!

 

În Biblie se spune, că femeia a văzut că pomul era plăcut de privit. Aceasta – pofta ochilor. Dar trebuie să ții minte, că nu tot ce arată bine, îți este folositor. Nu-ți alege prietenii după felul cum arată, sau după pozițiile, pe care le au la locul de muncă. O zicală veche vorbește astfel “nu tot ce strălucește, este aur”. Multe femei se înșeală pe ele însuși, când văd o față plăcută, o haină frumoasă și un automobil sportiv scump. Deseori răul este ambalat într-o cutie foarte frumoasă, și diavolul poate să poarte costume de la Armani și să conducă un “Ferrari.” Este foarte periculos, să te lași călăuzit(ă) de aspectul exterior, căci atunci tot ce trebuie să facă vrăjmașul, să-ți arate o imagine frumoasă și vei cădea în lațul său. De aceea, veghează!

 

Să fii foarte atent(ă) la detalii mici, poate să fie un lucru foarte bun. Femeile pot observa lucruri, pe care deseori bărbații nu le observă. De exemplu, abilitatea femeii de a observa detalii mici, o ajută să depisteze din timp simptomele unei boli la copii ei, pentru ca să-i poată duce la medic, înainte ca starea copiilor să se agraveze. Ea privește cu ochi de mamă, iar ceea ce observă, este o binecuvântare pentru toată familia ei.

 

Poate să fie un mare avantaj ceea ce observă femeia în această lume. Fie ca ochii tăi să te ajute să obseri, dar nu permite ca aparențele să te orbească. Folosește-ți puterea uimitoare de a atrage atenția la detalii mici, dar nu permite ca ea să te conducă! Nu da prilej diavolului!

 

Fie ca Dumnezeu să te ajute la aceasta! În numele Lui Iisus Hristos, amin.

 

Traducere: Repalov Veaceslav

Autor: Igor Opincă

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 594
  • Export PDF: 3
Opțiuni