Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea.
Autor: Vasy  |  Album: fara album  |  Tematica: Păcatul
Resursa adaugata de vasy_p in 07/05/2013
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

MERITA CITIT!!!

Ioan 3:16 Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viată veșnică.

Dumnezeu a iubit atât de mult lumea încât și-a dat pe singurul lui fiu ca ORICINE CREDE ÎN EL sa nu piară, ci sa aibă viața veșnică, împărăția nu e pentru toți, este doar pentru aceia care CRED în fiul său. Crede în el ca mântuitorul tău, mai menționez o dată cine crede, cine nu crede va merge în iazul cu foc, în iad. Iadul exista chiar dacă crezi chiar dacă nu crezi, și la fel și raiul exista chiar dacă, nu crezi sau crezi, el exista. Vreau să mai menționez, peste iad este Dumnezeu Stăpân și creatorul lui, la fel și peste rai. Raiul a fost făcut pentru acei care cred în fiul, iadul a fost făcut pentru acei care nu cred, împărăția este pentru toți care cred, care nu cred merg în iad. :) 

Vreau să menționez ca, nu Satan este Stăpân peste Iad, el vrea sa mergi acolo de aceia te și ispitește, dar el va merge și el acolo, când va venit judecata. Satan va merge în iad cu toți aceia care nu au crezut în Isus, si l-au respins. Nu vei putea sa spui ca nu ai știut, sau nu ai putut, pentru că ai putut. Nu-l respinge pe Isus, în cer e bucurie când unu se întoarce la el, dar de asemenea este si tristețe când unul îl părăsește, pentru că el ne iubește pe toți. 

Nu contează câte păcate ai făcut, există iertare pentru tot ce ai făcut, să nu crezi ca nu există, doar crede în Isus. Tălharul care a fost lângă Isus pe cruce la recunoscut pe Isus ca fiu lui Dumnezeu. Și i-a spus să-și amintească de el, când va ajunge în sus, Isus i-a răspuns azi vei fi cu mine în rai, oare ești tu mai păcătos decât tâlharul? , sau ca Pavel care era înainte să-l cunoască pe Isus dușmanul lui el ura pe creștini îi ducea în lagăre, îi chinuia. Oare ești mai păcătos? ,oricât de păcătos ai fi, Îți spus ca există iertare. Doar Crede în Isus și vei vedea că, tot ce ai e de la el. Doamne îți mulțumesc ca ai murit pentru noi, el n-a murit doar pentru mine a murit și pentru tine. Doar crede în el. ^_^ >:D< 

Vasy.
source my mind.



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 14402
Opțiuni